2777
2789
عنوان

شوهرم همش ایراد میگیره از جهازم

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فعلا که همش داره می‌ناله بابت هزینه ها

چشم ودل سیر بودن یکی از خصلت های مهمه توازدواج 

شما هم  قاطعانه برخورد کن مگرنه تو همه زندگی متوقع هست، چرا پدرت به اون داماد اینو داد به من نداد؟ چرا اینو نخریدن برام؟ و..... بگو وقتی خودت نمیتونی بخری توقع هم نداشته باش، جهیزیه لطف خانواده هست عزیزم 

بهتره اگه باب میلت نیست یه مقدار بزاری روش اونی که باب میلت هست روبرای خونت بخری 

بخدا خیلی فشار روی خونوادمه اما اون خرید مبل توی شهر ما رو اشغال خریدن میدونه واقعا این حرف داغونم ک ...

بگو اشکال نداره پس خودت بخر،یا هزینه مازادش بده،چ پررو شدن ملت،هدیرو نظرم میدن،والا جهیزیه به نوعی لطف وهدیس

من شوهرم اینجوری خاله زنک بازی دربیاره به جان خودم چنان با پشت دست میزنم تو دهنش که یه دونه دندون سالم براش نمونه....چه غلطا بلور فلان بگیر،مبل فلان بگیر 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

تو چرا ازش نظر میخوای؟؟در حد توان خونوادت چیزی ک میدونی خوب و لازم بگیر ،چیزی میخواد بخره برا خونش خودش بره بخره،

چ رسم عجیب و بدیه جهیزیه رو دختر بخره

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

هنوز اقدامی نکرده عزیزم

ایندفعه که خواست اینجوری نظر بده خیلی صریح بگو عزیزم شما به جای اینکه ذهنت مشغول جهاز کنی به فکر خونه و عروسی باش من خودم حواسم به جهیزیه هست

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏