2777
2789
عنوان

شوهرم همش ایراد میگیره از جهازم

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 57 پست

بخدا باباینکه مردم ولی چشمم ب ی قاشقم نیست کی دختر واسم بیاره ولی شوهر شما اصلا خجالتم نمیکشه و درکم نداره ک شاید توانتون نرسه ب بعضی چیزا

بخدا انسان بودنم آرزوس 

چ مردای پیدا میشن

خدا کنه زن پاک و بآبرو باشه من هیچی نمیخام ازش

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز اقدامی نکرده عزیزم

به عنوان کسی که در این زمینه تجربه داره بهت باید بگم که حرف کاربرایی که میگن جلوش وایسا و نظر نخواه و..‌. چیزی به جز کدورت بینتون نمیاره، البته که حق با اون نیست و تو نباید خانوادتو تحت فشار بگذاری اما راهش این نیست، اون مبل رو اگه از شهز خوت بخری تا سالها بهت کنایه میزنه و پشیمونت میکنه، به نظرم راهش اینه دست نگه داری و از یک مشاور امر ازدواج یا بزرگتری که ذی نفع نیست کمک بگیری و اول قضیه رو حل کنی بعد ادامه خرید رو بری

ازش نظر‌ نپرس

حرفی‌ هم زد بگو من اندازه توان مالی‌ خانوادم خرید میکنم ، اینا هم لطف‌ خانوادم به من و توا

هرچی‌ و راضی‌ نیستی بیا خودت پول‌ بزار بهترش و بگیریم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بخدا باباینکه مردم ولی چشمم ب ی قاشقم نیست کی دختر واسم بیاره ولی شوهر شما اصلا خجالتم نمیکشه و درکم ...

دیسان سڵاو 😁،لە ئیلام کێ جهاز ئەسێنێ؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

زن سالار خودتیو بسانقد خوشم میاد از اینجور آدما

فدایی داری

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

عزیزم از همین الان پرروش نکن خواهر من خیلییی ساده بود شوهرش تو جهیزیه اینقد دخالت میکرد حتی فک کن برا مبل قهر کرد که باید فلانو بخری خواهرمم سمج که فلانو بخرین برام بعد خودش نه خونه نه ماشین هیچییییی 

تو دیگه مث خواهر من پرروش نکن

دیسان سڵاو 😁،لە ئیلام کێ جهاز ئەسێنێ؟؟

سلاو بو تو

والا اینجا دخترم در حد توانش میخره هر چی گرفت پسرم چیزی نمیگه حالا من خودم خونم تکمیله خاستم وسیله بگیرم رفیقام گفت نخر پولتو جم کن زن بگیر بعد با سلیقه زنت وسیله هارو بخرین ک فردا مجبور نشین عوض کنین و حرفشم منطقی بود در کل من خودم هیچ انتظاری از دختره ندارم ک بیاره ی قاشقم بیاره ب والا برام خیلی ارزش داره 

سلاو بو تووالا اینجا دخترم در حد توانش میخره هر چی گرفت پسرم چیزی نمیگه حالا من خودم خونم تکمیله خاس ...

اینجام همینه،دختر ب میل خودش اگه بخواد چیز یمز میخره ،با پسره

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اینجام همینه،دختر ب میل خودش اگه بخواد چیز یمز میخره ،با پسره

اگع قرار باشه خونواده دختر بخاطر جهازش بهشون فشار بیاد حرامم باشه اون جهاز

خدا کنه دختر پاک باشه همین کافیه

من جهیزیه نبردم و چقدر خوشحالم که این کار رو نکردم 

دو تایی با همسرم رفتیم تمااام وسایل زندگیمون رو گرفتیم.

سر سیسمونی هم همین کار رو کردیم.

من احساس میکنم همسرتون یه کم خاله زنکه.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…