2777
2789
عنوان

کنکوری های 1403🥺⏳

1373 بازدید | 52 پست

بچه ها چطورید دارید چیکارا میکنید 

البته بعید میدونم کنکوری ۱۴۰۳ایی اینجاباشه الان بجز من تنبل

من امروز اصلا نخوندم حس میکنم خوندن فایده نداره دیگ😭هرچقدر جلوی خودمو گرفتم ک نیام سایت نشد دیدم دلم داره میترکه 

شما چه میکنید؟جمع بندی رسیدید؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🥺دلم پره 

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

به این فک کن یه روز میرسه مث من خوشحالی که یه هفته دیگه کنکور نداری و آدمای با وضعیت و روان چیز تری ...

وضعیت و روان چیز تر یعنی چه؟🤔😂

اره میدونم اینارو♡ولی خیلی برام سخت شده درس خوندن چون حس میکنم بی فایده هست😭

فرهنگیان قبول شدی؟؟

خیر چطور؟

این روزا اکثر کنکوری ها کم میارن

ولی اینو یادت نره که هدفت خیلی مهمتر از اینکه بخوای الان جا بزنی 🌿💚

هر سئوال یا مشکل یا مشاوره‌ای در مورد کنکور،آزمونها،نهایی،...داری ازم بپرس قول میدم کمکت کنم 
🥺دلم پره

کنکوری؟

واسه من که لبریز شد دیگ از شدت پر بودن

وضعیت و روان چیز تر یعنی چه؟🤔😂اره میدونم اینارو♡ولی خیلی برام سخت شده درس خوندن چون حس میکنم بی فا ...

نتونستم معادل پیدا کنم

روان low تر و دغدغه و اضطراب بیشتر منظورمه

وقتایی که یادت میره حرف بزنی میگیری چی میگم🧑‍🦯

آره عزیز

این روزا اکثر کنکوری ها کم میارن ولی اینو یادت نره که هدفت خیلی مهمتر از اینکه بخوای الان جا بزنی 🌿 ...

هدفم رو گم کردم خیلی وقته...ای کاش بیشتر میخوندم از اول سال

مرسی از جملات قشنگ ات♡

وای منم

😭😭😤

نباید تو این وضع بمونیم