2777
2789
عنوان

کنکوری های 1403🥺⏳

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 52 پست
اها که اینطور...مرسی همچنین امیدوارم بهترین ها واستون رقم بخوره❤منم دوست داشتم کنکور ریاضی بدم ولی چ ...

فدات عزیزم💖 خواهش ، ممنون😍

پس حق داری استان ما اصلا دبیر فیزیک نمیخواد دبیر ریاضی هم شهر ما ندارد من اولویت شهرستانهای دیگه زدم  فقط و فقط شهر ما ۲ تا آموزش ابتدایی میخواست همین ... . 

خیلی غصه خوردم به خاطرش آنقدر عذاب کشیدم 😓

حداقل ۲ تا آموزش زبان میخواد خداروشکر 🤲🏻😣

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

وای من دارم میمیرم

خوندم اما اصلا دصدای ازمونای جامع عم خوب نمیشه ریاضیم افتضاح

اردیبهشتم افتضاح

نهایی خوب بود

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات عزیزم💖 خواهش ، ممنون😍پس حق داری استان ما اصلا دبیر فیزیک نمیخواد دبیر ریاضی هم شهر ما ندارد م ...

اره امسال کلا به نسبت سالای قبل ظرفیتا خیلی کم شده🥲میگن بخاطر اینه که از طریق استخدامی زیاد جذب کردن

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری 🤍

دعا کنید واسه منم لطفا بتونم خودمو جمع کنم این چندروز رو بخونم🤦🏻‍♀️دیگ اینقدر ناامید شدم که فقط خدا میتونه از جا بلندم کنه😂

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

وای من دارم میمیرمخوندم اما اصلا دصدای ازمونای جامع عم خوب نمیشه ریاضیم افتضاحاردیبهشتم افتضاحنهایی ...

ریاضی رو خوب تحلیل کن مطمئنم چندتا آزمون خوب تحلیل کنی رو درصدت میاد 

قلمچی دادی جامع رو؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اره امسال کلا به نسبت سالای قبل ظرفیتا خیلی کم شده🥲میگن بخاطر اینه که از طریق استخدامی زیاد جذب کرد ...

واقعا خیلی کم شده . به خدا داداشم به مامانم میگه سریعتر تموم بشه اینا هم بتونن زندگی کنن از بس همش کتاب باعاشونه از اون طرف بابام میگه نمرات رو نزدن ( بدنم میلرزه واقعا ) .

حتما دعاگوتم 🤲🏻💖فقط ناامید نباش . باور کن من پارسال از کنکور دی تا بعد از امتحانات نهایی اصلا نمیخوندم ( تا عید که صفر ساعت حالا بعد از عید ی چند ساعتی میخوندم ) بعد از امتحانات نهایی ۴ ساعت اینا میخوندم ( پایم خوب بود اما سال دوازدهم داغوننننن شد کلیییییی اتفاقات بد و متخلف افتاد خیلیی بد بود)  درسته تراز بالایی نگرفتم اما بدم نبود . 

فقط تلاش کن کم نیار حتی دو ساعت بیشتر می‌تونه کلی رتبت جا به جا کنه ✊🏻😍😍

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

واقعا خیلی کم شده . به خدا داداشم به مامانم میگه سریعتر تموم بشه اینا هم بتونن زندگی کنن از بس همش ک ...

عزیزم انشالله که زودتر تموم بشه این نگرانی ها آخرش قشنگه حتما🤍

درسته باید خودمو جمع کنم دیگ امشب برنامه بنویسم واقعا ۷ روز تلاش واسه کل عمرم چیز زیادی نیست🥲

مرسی از انرژی خوبت خیلی خوشحال شدم باهات حرف زدم.

عزیزم انشالله که زودتر تموم بشه این نگرانی ها آخرش قشنگه حتما🤍درسته باید خودمو جمع کنم دیگ امشب برن ...

ممنونم عزیزم 💖😍.

دقیقا ان شا الله موفق بشی 🤲🏻همچنین منم خوشحال شدم ,🌱🤭

خیلی ممنون ازتون🥺🤍امیدوارم این کمکی که میکنید به من بهتون برگرده هزار برابرش... شما دانشجویید؟من ز ...

این مدت وقت درسنامه خوندن نیست خود متن کتاب رو همراه با شکل ها با دقت بخون و تست سال های قبل رو حل کن و تحلیل کن 

هر سئوال یا مشکل یا مشاوره‌ای در مورد کنکور،آزمونها،نهایی،...داری ازم بپرس قول میدم کمکت کنم 
این مدت وقت درسنامه خوندن نیست خود متن کتاب رو همراه با شکل ها با دقت بخون و تست سال های قبل رو حل ک ...

مرسی♡

سلام اره من الان اومدم😂😂😂😂

بله؟🤔😂مگ کجا بودی 

کنکوری؟واسه من که لبریز شد دیگ از شدت پر بودن

🥺🥺🥺🥺🥺💔دیگه انقدر افسرده‌م 

میخوام خدایی بزنم تمام

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

دنبال بدبختیام😂😂😂😂خدایی خیلی حالم بده اصلا رو مود نیستم

ن کلا نشناختم ات تو تاپیک نبودی از اول واسه این گفتم😂

امیدوارم بهتر بشه حالت