2777
2789
عنوان

کنکوری های 1403🥺⏳

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 52 پست
نتونستم معادل پیدا کنمروان low تر و دغدغه و اضطراب بیشتر منظورمهوقتایی که یادت میره حرف بزنی میگیری ...

نه نمیگیرم متاسفانه🤔😂😅 

مرسی از راهنماییت عزیزم🌻

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

هدفم رو گم کردم خیلی وقته...ای کاش بیشتر میخوندم از اول سالمرسی از جملات قشنگ ات♡

عزیزم میتونی توی این چند روز باقی مونده از خلاصه نویسی هایی که خودت انجام دادی یا جمع بندی هایی که توی کانال ها و پیج های آموزشی میزارن استفاده کنی 

این کار میتونه خیلی بازدهی داشته باشه

هر سئوال یا مشکل یا مشاوره‌ای در مورد کنکور،آزمونها،نهایی،...داری ازم بپرس قول میدم کمکت کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب ندارن اینا هم میگذره منم دارم برای مصاحبه میخونم پدرم در اومده از استرس . از اون طرف استرس ابجیمم دارم . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بچه ها توروخدا یکی بزنه تو سر من سفت کنم اصا عجیب شدم انگار مغزم نمیخواد

رشته ات چیه؟

بخون توروخدا منه پشت کنکوری میفهمم فقط که چقدر تاثیر داره این مدت خوندن

بااینکه خیلی سخته 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

نه نمیگیرم متاسفانه🤔😂😅 مرسی از راهنماییت عزیزم🌻

تو کی از کلمه چیز استفاده میکنی؟

البته کاربردای مختلفی داره

منتها اصلی ترینش وقتیه که نمیدونی چه کلمه مناسبی رو بکار ببری یا نوک زبونته و یادت نمیاد

عزیزم میتونی توی این چند روز باقی مونده از خلاصه نویسی هایی که خودت انجام دادی یا جمع بندی هایی که ت ...

اره مخصوصا واسه درسای محاسباتی خیلی خوبه

ولی واسه زیست نمیشه،لعنتی یه حکمرانی دیگ ایی داره واسه خودش 

مرسی ازت

عیب ندارن اینا هم میگذره منم دارم برای مصاحبه میخونم پدرم در اومده از استرس . از اون طرف استرس ابجیم ...

چه ابجی خوبی که نگران خواهرشه🥺😅امیدوارم قبول بشید

مصاحبه باز بهتره یه هدفی پشت اش هست

الان این مدت باقیمونده سخته خوندن چون انگار  فایده ای ندار 

رشته ات چیه؟من با یه تراز معقولی دعوت به مصاحبه نشدم خیلی زورم اومد 

اره مخصوصا واسه درسای محاسباتی خیلی خوبهولی واسه زیست نمیشه،لعنتی یه حکمرانی دیگ ایی داره واسه خودش ...

خوشحالم که میتونم کمک کنم که به هدفت نزدیک بشی

برای زیست این روزا به نکات شکل ها خیلی توجه کن 

هر سئوال یا مشکل یا مشاوره‌ای در مورد کنکور،آزمونها،نهایی،...داری ازم بپرس قول میدم کمکت کنم 
تورودی بیا چند تا مشت و لگد بار هم کنیم به خودمون بیایم😂

من با اینجور چیزا ادم نمیشم دیگ🤧😂

خوشحالم که میتونم کمک کنم که به هدفت نزدیک بشیبرای زیست این روزا به نکات شکل ها خیلی توجه کن

خیلی ممنون ازتون🥺🤍امیدوارم این کمکی که میکنید به من بهتون برگرده هزار برابرش... شما دانشجویید؟

من زیست خیلی عقبم خیلی از فصل هارو متن هاشو مرور نکردم،بنظرتون اگر فقط متن کتاب رو بخونم و بزم تست جامع سالای قبل رو بزنم اوکیه یا حداقل یه تعداد تست از هر فصل بزنم؟خیلی وقتمو میگیره زیست لعنتی 

چه ابجی خوبی که نگران خواهرشه🥺😅امیدوارم قبول بشیدمصاحبه باز بهتره یه هدفی پشت اش هستالان این مدت ب ...

فدات عزیزم😍💖بیشتر تلاش کن باور کن فقط ۲ هفته مونده بعدش تا آخر برای خودت آزادی و استراحت می‌کنی عزیزدلم 💁🏻

ان شا الله بهترینها برات رقم بخوره 🤲🏻

منو ابجیم دوقلو هستیم بعد پارسال دیپلم تجربی گرفتیم و دوازدهم بودیم با تراز ۷۱۰۰ من و ۶۹۰۰ ابحیم دعوت شدیم اما قبول نشدیم . امسال رشته ریاضی کنکور دادیم تراز من ۸۲۰۰ توی ریاضی و ۸۶۰۰ توی زبان هست ابجیمم تراز ریاضیش ۸۳۰۷ و تراز زبانش ۷۱۰۰ هست . اگه جسارت نباشه شما ترازتون چند بود ؟

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

تو کی از کلمه چیز استفاده میکنی؟البته کاربردای مختلفی دارهمنتها اصلی ترینش وقتیه که نمیدونی چه کلمه ...

بازم نَوَفهمم☹😂♡

فدات عزیزم😍💖بیشتر تلاش کن باور کن فقط ۲ هفته مونده بعدش تا آخر برای خودت آزادی و استراحت می‌کنی عز ...

اها که اینطور...مرسی همچنین امیدوارم بهترین ها واستون رقم بخوره❤منم دوست داشتم کنکور ریاضی بدم ولی چون ظرفیت شهرمون پایینه واسه ریاضی ترسیدم،شهر شما چندتا دبیری یا کلا فرهنگیان میخواست؟

ترازم رو پست بعدی میگم دید لایک کنید که پاک کنم پیامو