2777
2789
عنوان

کنکوری های 1403🥺⏳

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 52 پست
منم مثل تو😩من اگ مصاحبه فرهنگیان نبود الان جمع میمردم همشووو😩😔

دعوت شدی؟همونو حسابی بخون خب 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

دعوت شدی؟همونو حسابی بخون خب

خوندم

دیروز مصاحبم بود😩😂

میگما بنظرت با این نمرات تراز نهاییم چن میشه

زیست 17

شیمی‌18

ریاضی 19

فیزیک 16

فارسی 17

دینی 17

عربی 17

زبان 15

هویت و سلامت 15

همه برا امسالن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندمدیروز مصاحبم بود😩😂میگما بنظرت با این نمرات تراز نهاییم چن میشهزیست 17شیمی‌18ریاضی 19فیزیک 16ف ...

رشته ات چی بود؟

نمیدونم واقعا نمیشه پیش بینی کرد☹اگر تخمین ام اس بوک رو تو گوگل بزنی بیاره شاید..من حس میکنم ۸۲۰۰به بالا باشه 

امیدوارم موفق باشی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

رشته ات چی بود؟نمیدونم واقعا نمیشه پیش بینی کرد☹اگر تخمین ام اس بوک رو تو گوگل بزنی بیاره شاید..من ح ...

تجربی دیگه

کم میده😕😂

آخه میدونی چون سخت بودن 

خودمم حسم میگ 8000 ب بالا

تجربی دیگهکم میده😕😂آخه میدونی چون سخت بودن خودمم حسم میگ 8000 ب بالا

اها😂😅

بهش فک ‌‌نکن‌ فعلا الکی وقتتو میگره

وای بخدا منم همینم امسال سال چهارممه هرسال این بلا سرم میاد وادم نمیشم خیلی مضخرف من دختر عمم ۲۲ سالشه امسال اتاق عمل فارغ التحصیل شد میره سرکار اونوقت من هنوز گیر کنکورم تازه یه ترمم رفتم روانشناسی آزاد مرخصی گرفتم

معجزه خود تویی ...🩵🌱