2777
2789

همش نت میپره و آنتن میپره نه میتونی تماس بگیری نه اینترنت وصل شی اصلا انگار سیم کارت روی گوشیت نیس 

حالا یه هفتس میخوام ترابرد کنم هربار یه بهونه میاره 

خیلیییی بده 

خدا لعنتشون کنه

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

فکر کردم فقط برای من اینطور هستش

نه بابا لامصب اگه به شمارش عادت نکرده بودم مینداختمش کنار و یه خط جدید میگرفتم 

حیف که مجبورم ترابرد کنم 

همراه اول خیلی بهتره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا لامصب اگه به شمارش عادت نکرده بودم مینداختمش کنار و یه خط جدید میگرفتم حیف که مجبورم ترابرد ...

من  چندین خط دارم همه هم ایرانسل  

فردا پس فردا میرم همراه اول میگیرم مردم آنقدر گوشی رو خاموش روشن کردم!

من چندین خط دارم همه هم ایرانسل فردا پس فردا میرم همراه اول میگیرم مردم آنقدر گوشی رو خاموش روشن ک ...

آخ بابا برای هر جستجو توی گوگل باید هی گوشی رو بذاری روی حالت هواپیما و دوباره !

دیکه رفته رو اعصابم 

من چندین خط دارم همه هم ایرانسل فردا پس فردا میرم همراه اول میگیرم مردم آنقدر گوشی رو خاموش روشن ک ...

همرا اول چه قیمته ؟

منم میخوام بخرم اگه زیاد گردن نباشه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
نه بابا لامصب اگه به شمارش عادت نکرده بودم مینداختمش کنار و یه خط جدید میگرفتم حیف که مجبورم ترابرد ...

اتفاقاالان دوروزه نت همراه اول گرفتم قندشکن وصل میشه ولی تلگرام اینیستاهیچ کدوم بازنمیکنه تودلم میگفتم ایکاش ایرانسل میگرفتم

اتفاقاالان دوروزه نت همراه اول گرفتم قندشکن وصل میشه ولی تلگرام اینیستاهیچ کدوم بازنمیکنه تودلم میگف ...

اصلا ایرانسل نگیر مطمئن باش پشیمون میشی

آره بابا. داغونه.

رو‌ گوشی‌های شیائومی این اختلال بیشتره و به خاطر باندهای مخابراتی هستش که ایرانسل استفاده می‌کنه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
من چند وقت پیش برا پدرم نیاز داشت گرفتیم ۱۰۰قیمتی نداره…

ممنونم عزیزم 🌹

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

ولی سرعت نتش خوبه

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

مکان ما فقط ایرانسل خوبه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀