2777
2789

بعد از ظهر با بچه ها رفتیم مدرسه دبستانمون ک مثلا خاطره سازی و... بعد رفتیم نماز خونه ۴نفر بودیم رفتیم تو یکی گف من برم خوراکی بگیرم رف گرف اومد تو کفشاش درآورد بو پ.اش اومد بعد نماز خونه کوچیک بود همه جا پخش شد آقا یکی از بچه ها ب روش آوارد خوراکی نخورد گف من برم بیرون هوا عوض کنم خفه شدم اینجا  دوستم بش گف خوراکی خریدم گف برو بابا خفم کردی اونم بغض کرپ ب خدا اعصابم داغونه براش

من و اون دوتا پیشش موندیم اما حس میکنم ناراحت شد ب نظرتون فردا باز ببرمش بیرون ؟! ب اون دوستم نگم س نفرع بریم ؟؟

آخه بنده خدا گناهی نداشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پیش میاد شاید به خاطر کفشش بوده رفتار اون شخص بد بوده واقعا

برید ۳ تایی ولی به اونم بگید رفتارش خوب نبوده

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

فرق پسر دختر اینهاگ پسر بوداونی که واش بود میدادپاشو میکرد تو حلق بقیه😑🤣

دقیقااا😂😂😂 بابا این بنده خدا خیلی ناراحت شد دلم سوخت واسش حالا انکار خودشون گلن

فرق پسر دختر اینهاگ پسر بوداونی که واش بود میدادپاشو میکرد تو حلق بقیه😑🤣

😂😂😂😂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خب پیش میاد شاید به خاطر کفشش بوده رفتار اون شخص بد بوده واقعابرید ۳ تایی ولی به اونم بگید رفتارش خو ...

ببین کلا بچه لوسی  این بارم ب اسرار اونکیی بردیمش 

ولی واقا دوستم بغض کرد این حرفی نبود ک ب روش بیاره بو پا چیز بدی نیس