2777
2789
عنوان

حس میکنم دوستم خیلی خجالت کشید دلم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 23 پست
ببین کلا بچه لوسی این بارم ب اسرار اونکیی بردیمش ولی واقا دوستم بغض کرد این حرفی نبود ک ب روش بیاره ...

حتما لحن گفتنش و رفتارش باعث ناراحتی اون دوستت شده، باید با زبون خوش میگفت اگه میخواست بگه ، نه اینجوری. اون لوس تر بوده به خاطر همچین چیزی گذاشته رفته.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما لحن گفتنش و رفتارش باعث ناراحتی اون دوستت شده، باید با زبون خوش میگفت اگه میخواست بگه ، نه اینج ...

با چشم غزه و ناز و ادا گفت انکار دوستم بلانسب شما مدفوع بود اون کامل گل بود

با چشم غزه و ناز و ادا گفت انکار دوستم بلانسب شما مدفوع بود اون کامل گل بود

ای بابا

به نظرم باید به روش بیارید که رفتارش بد بوده اگه رفتار بدشو گردن گرفت و درست کرد ۴ تایی برین اگرنه همون ۳ تایی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

ولی خدایی بوپا عادیه ن؟؟ب نظرم نباید دوستم خیت میشد

عادی نیست باید درمان بشه ولی اینکه جلوی جمع اینو به یکی بگی خیلی بده ، درست نیست اصلا . 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

چقد ناراحت شده بیچاره🥲

من جدیدا یه کفش گرفتم باعث میشه پات بو بگیره 

من هر دفعه که میخوام برم بیرون جوراب تمیز میپوشم اما اگه بعد نیم ساعت پامو از توی کفش در بیارم بو گرفته 

حالا شاید دوستتم همینجوری بوده

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
چقد ناراحت شده بیچاره🥲من جدیدا یه کفش گرفتم باعث میشه پات بو بگیره من هر دفعه که میخوام برم بیرون ج ...

شاید ب خدا بو پا چیزی نیس دیدگاه آدمارو نسبت ب هم عوض کنه ک این اینطوری کرد

شاید ب خدا بو پا چیزی نیس دیدگاه آدمارو نسبت ب هم عوض کنه ک این اینطوری کرد

این خودش ادایی و عقده ای بوده

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛