2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ی برنامه واسه حجم دهی باسن و سینه می‌خوام

عزیزم من با دستگاه زیاد کار نمیکنم برنامه از مربی بدنسازی بگیری بهتره ولی باید تا مدتها برنامتو ادامه بدی دستگاه بدیش اینه بدن رو وابسته میکنه ول کنی بدنت حجمش میخوابه ولی خودم سالها بادی پامپ کار کردم حتی ورزشم نکنم بدنم فرم گرفته درکل برنامه بدن باید ترکیببی باشه مخصوص واسه باسن سینه نداریم باید سرشونه و بالاتنه هم باشه توش

عزیزم من با دستگاه زیاد کار نمیکنم برنامه از مربی بدنسازی بگیری بهتره ولی باید تا مدتها برنامتو ادام ...

خب بدون دستگاه  نمیدونم میشه یا نه پس چکار کنم بدنم رو فرم بیاد

مرسی عزیزم بیشتر دلم میخواد بدنم رو فرم باشه تا حجم دهی

برای فرم دهی بادی پامپ رو بهتون پیشنهاد میدم به شدت فرم دهی داره بازهم برید باشگاه ببینید چه رشته ای علاقمندید ..بدنسازی فرم میده ولی کار با دستگاه تا زمانیکه کار میکنی فرم داره بعد ی مدت بدنت اگه کار نکنی برمیگرده چون با وزن دستگاها بدن شکل میگیره

قدم یک و شصت وزنم حدودا پنجاه و پنج

قد وزنت مثه خودمه البته من رسیدم 58 ولی اصلا اضافه ندارم مدام ورزش میکنم ..هیکلت نسبت به قدت عالیه فقط برای فرم دهی برو بادی پامپ هم حرکات باسن هم شکم هم سینه داره خیلییییی رشته پرطرفدار و خوبیه چندساله تو ایران کار میکنن حرکات ترکیبی خوبی داره خودت بعد ی ماه متوجه تغییراتت میشی هم با دمبل هالتر و کش لوپ اینا کار میکنن که کمک میکنه بدن زودتر فرم بگیره فقط شما حرکاتتو باید تمرکزی و ارومتر بزنید تا حجم بگیرید...

قد وزنت مثه خودمه البته من رسیدم 58 ولی اصلا اضافه ندارم مدام ورزش میکنم ..هیکلت نسبت به قدت عالیه ف ...

ممنون باشگاه جدا داره یا اینکه برم همین باشگاه بدن سازی و بیشتر با هالتر و دمبل کار کم

ممنون باشگاه جدا داره یا اینکه برم همین باشگاه بدن سازی و بیشتر با هالتر و دمبل کار کم

می‌بخشید چون اطلاعاتم در مورد این ورزش کمه اینقد میپرسم درموردشم سرچ کردم