2777
2789
عنوان

مستاجری

1702 بازدید | 53 پست

سلام خانما.من ۳۴ سالمه ۴تا بچه دارم حدود ۱۷ ساله ازدواج کردم.تو تمام این سالا خونه پدر شوهرم طبقه پایین زندگی کردم البته ی ساختمون ۵طبقه ست همه پسرا اونجا تو واحدای جدا زندگی میکنن.خونه من ۱۰۰ متره دوخوابه.الان برام کوچیکه بچه هام باهم نمیسازن.پسرم به سن بلوغ رسبده ۱۵ سالشه ی دختر ۱۱ ساله هم دارم.حالا اون دوتا کوچیکن هیچی.به شوهرم گفتم بچه ها بزرگ شدن زشته ی دختر و پسر نوجوون تو ی اتاق باشن .از طرفی پسرم اصلا خواهرش و بچه ها رو راه نمیده تو اتاقش .قرار شد بعد امتحانات بچه ها بریم ی جای بزرگتر مستاجری .حالا مادر شوهر که فهمیده هرروژ و شب میاد گریه و گله که چرا میخواین برین من وابسته شدم به بچه ها .و پسرم بدبخت میشه با ۴تا بچه بره مستاجری.و ضع مالیشونم حسابی خوبع و تو تمام ابن سالا به جز همین خونه هیچ کمکی نکرده.اینجا هم به نام خودشونه و به نام ما هم که بزنه دین انداخته که نفروشین یادگاری نگه دارین پس من چیکار کنم ؟حق زندگی ندارم ؟شوهرم نمیتونه بخره میتونه که اجاره کنه چرا این کارو نکنه از طرفی با حرفاش و گلایه هاش روانم و ریخته بهم شماها جای من بودین چیکار میکردین ؟

به فکر راحتی و آسایش خودم و بچه هام بودم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

حق داری با چهارتا بچه دو تا اتاق خیلی کمه مادر شوهرت طبقه چندمه بگو یکی از اتاق خونتو بده به پسرم 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم یه چیزی خواهرانه بهت میگم من خودم از صبح تا الان دارم فقط گریه میکنم برا این قیمتای فضایی برای اینکه خونه مستاجری قیمتا وحشتناک شده تازه من یه دونه بچه دارم ... اگه بجای شما بودم دست اون پدر و مادر و‌میبوسیدم و همونجا زندگی میکردم تا زمانی ک بتونیم یه خونه بخریم از من میشنویی مستاجری انتخاب نکن 

حق داری با چهارتا بچه دو تا اتاق خیلی کمه مادر شوهرت طبقه چندمه بگو یکی از اتاق خونتو بده به پسرم

مادر شوهرم طبقه چهارم و خونه ش ۴خوابه ست .خداییش گفت شما بیاین طبقه بالا که بزرگتره من میام پایین که کوچیکتره.اما خب خواهر برادرای شوهرم خیلی ناسازگارن این کار و بکنم اختلاف میفته بینشون.نمیخوام برم بالا.

پس باید پنج خوابه بخرید

وگرنه الان دیگه هیچ بچه ای قبول نمی کنه شریکی‌اتاق داشته باشن...

و واقعا هم خوب نیست تویه اتاق باشن حتی دوتا برادر یاخواهر....

دیگه بازش نمی‌کنم ...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز