2789
عنوان

مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 53 پست
خوب دیدم.خونه ای که مد نظرمه ۳۰۰ تومن با ۱۰ تومن اجاره شه.مشکلی ندارم.اثاثمم جمع کردم.اما رفتار مادر ...

توجه نکن برو

بعدا بچه هات تو روت میگن بخاطر ما کاری نکردی که حق هم دارن

۱۷ سال خدمت کردی بهشون دگ کافیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بپرسم چهار تا بچه داشتن چجوریه؟ گاهی وقتا فکر میکنم دلم بچه زیاد میخوادبعد میگم خیلی سخته

اگر از لحاظ مالی مشکلی ندارین خوبه.و اینکه باید خودتون اعصاب بچه داری داشته باشین.وگرنه خیلی خوبه همیشه چزاغ خونت روشنه .خونتون  شور دیگه ای داره.البته ما بختیاری هستیم و همگیمون پر جمعیتیم ی چیز عادیه 

مادر شوهرم طبقه چهارم و خونه ش ۴خوابه ست .خداییش گفت شما بیاین طبقه بالا که بزرگتره من میام پایین که ...

حتما برو بالا به همه هم بگید خونمون همون پایین به خاطر بچه ها اومدیدم

یا اینکه دخترتو بفرست بالا بخابه یکی از اتاقای اونجارو  بچین برای پسرت  درشو قبل بزن پسرت اونجا بمونه پیش مادربزرگش

[QUOTE=347663639]حتما برو بالا به همه هم بگید خونمون همون پایین به خاطر بچه ها اومدیدم یا اینکه دخترتو بفرست بالا.

نمیشه اینجوری مادر شوهرم اگر بخوام یکی از بچه ها رو بفرستم بره بالا ازم سواستفاده میکنه بعد باید برم کل خونه ش و تمیز کنم کارهاش و بکنم غذا بپزم.یا چون پیرن اگر مریض بشن چون حالا به ما جا دادن همه از من انتظار دارن ازشون مواظبت کنم .خواهر برادرا پشت هم نیستن بحث و دلخوری پیش میاد خودمم دوست دارم مستقل بشم و ازین خونه برم.