2821
2789
عنوان

مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 53 پست
خوب منم طبقه سومم .فرقی نداره به حالشون .بعدم اسباب و اثاثیه زیاد دارن.طبقه بالا ۲۲۰ متره دوبرابر وا ...

پس دیگه یا باید بپذیرید یا برید اجاره ولی مستاجری واقعا سخته کاش این سالها پس انداز می کردید حداقل ی جایی می خریدید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پدر شوهرم که نیاز مالی نداره تاجره نه اون قبول میکنه پول از ما بگیره نه من .خوب چه کاریه همین پول. ...

من میفهمم چی میگی آجی 

ببین اینکه آدم کاری کته پشت سرش بگن آره رفت خونه مفت نشست یا مفتی خونه رو از چنگ پدر درآورد خیلی زور داره بنظر من که هیج ارزش نداره بخواد آدم اینجوری زندگی کته شما ک میگی وضعت خوبه 

حالا فک کن بعد صد وبیست سال خانواده شوهرت مردن و شما باید از اونجا پاشی برو ی جایی اجاره کن یا پولت میرسه ی جایی بخر زیر بار حرف ومنت بقیه هم نرو

عزیزم یه چیزی خواهرانه بهت میگم من خودم از صبح تا الان دارم فقط گریه میکنم برا این قیمتای فضایی برای ...

حرف شما درسته.اما فقط بحث جا نیست خیلی مسائل دیگه هم هست که از حوصله خارجه.بعدم شوهرم توانایی مالی داره.چرا نرم؟

یعنی تو ابن سالا پس اندازی ندارین بفروشین خونه بخرید؟ بعید میدونم جای درستی ب چهار تا بچه خونه بده

چرا پس انداز داشتیم اما شوهرم کار تولیدی راه انداخت همه شو دادم برا کار شوهرم.الانم شوهرم میتونه اجاره بده .چرا برا راحتی اینکارو نکنه .پس کار میکنه برا چی ؟

اگه بری خونه مادرشوهرت دیگ پا نمیشه شوهرت از اونجا کلی هم جنگ اعصاب داری

نمی‌دونم چی کار کنم به خدا 🥲

شوهرم میگه من الان با این پولی که دارم نمیتونم یه خونه خوب رهن کنم  

ولی اگر بریم پیش مامانم زندگی کنیم 

با پول رهن و پول ماشین و اون زمین میتونیم یه خونه خوب بگیریم 

اگرم امسال نگیریم قیمت می‌ره بالا تر دیگه هیچ وقت نمیتونیم بخریم 🥲البته اینجوری نیست که حالا قولی بده و بزنه زیرش 

ولی خواهرم میگه تو اگر بری خونه مادر شوهرت 

شوهرت دیگه نه میخواد رهن و اجاره بده نه چیزی راحت همون جا میمونه 

اصلا گیج شدم به خدا 

چه مادرشوهرخوبی انصافا

نه از خوبی هم نگفته.ی دوربین گذاشته کل ساختمون و گذاشته زیر نظر صبح تا شب نشسته پا تلویزیون و دوربین و چک میکنه بعدم سنشون بالاست منم خیلی میرم کمکش کاراش و میکنم برا این چیزا هم هست .من که برم کسی تواش و نداره.دختراش اصلا بهش محل نمیدن عروسای دیگه هم میگن به ما چه 

اینهمه سال ازدواج کردی خونه هم ک داده بودن بهتون چرا تا الان نتوانستید ی کوچیک بخرید مستاجر نباشید چ ...

پول پس انداز و دادیم شوهرم ی کار تولیدی راه انداخت .بعدم چون اینجا نشسته بودیم هیچ وقت فکر رفتن نبودم .تا اینکه صاحب ۴ تا بچه شدم .

اگه قبول کنن اونجا رو اجاره بدید و با پولش یجا رو بگیریدیا این که نمیتونید داخل خونه رو تغییر بدید ی ...

نه جای تغییر نداره که.نه قبولم نمیکنن بدم اجاره.میگم که خیلی حرفا هست.پدر شوهرم حتی میتونه همین واحد و که داده به ما بگه بفروشین ی محله پایین تر ی خونه قدیمی بگیرین .اما به خاطر اینکه زیر سلطه خودشون باشیم میگن نه 

اول قیمتا ببین بعد جابه جاشو

خوب دیدم.خونه ای که مد نظرمه ۳۰۰ تومن با ۱۰ تومن اجاره شه.مشکلی ندارم.اثاثمم جمع کردم.اما رفتار مادر شوهرم رومخه .که میگه میخوای پسرم و ببری .و بچه ها رو دور کنی و این چرت و پرتا .