2821
2789
عنوان

مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 53 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس باید پنج خوابه بخریدوگرنه الان دیگه هیچ بچه ای قبول نمی کنه شریکی‌اتاق داشته باشن...و واقعا هم خو ...

دقبقن منم برا همون مسئله که نمیشه باز کرد میگم.فعلا دوتای آخریم کوچیکن زیر ۵ سالن.مهم اینه دخترا تو ی اتاق باشن پسرا ی اتاق .

مادر شوهرم طبقه چهارم و خونه ش ۴خوابه ست .خداییش گفت شما بیاین طبقه بالا که بزرگتره من میام پایین که ...

تنور داغه بچسبون همین برید خونه مادرشوهر

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

مستأجری خیلی سخته 🥲 ما مستاجر هستیم امسال میخواستیم همون خونه رو باز تمدید کنیم حالا ۱۵ میلیون کشیده رو رهن خونه 😑💔

شوهرم میگه نمیتونم جورش کنم حالا موندیم باید چی بشه 🥲

فکر کنم آخرشم مجبور بشیم بریم خونه مادر شوهرم 

شوهرم میگه یه مدت بریم اونجا 

ماشین رو بفروشم پول رهن رو هم بگیریم 

یه تیکه زمین هم داره 

میگه بفروشم یه خونه بخریم 🥲

شوهرم شغلش ازاده خداروشکر مشکلی بابت هزینه ندارم .

اگه ندارید برید ی جای بزرگتر اینجوری نه میتونی بری چهار خواب مادرشوهرت بشینی خونه خودتونم ک کوچیکه 

خب راستش بچه ها هم حق دارن اتاق داشته باشن 

اون پولی که میخوای بدی پیش مستاجری بااطلاع بقیه خواهربرادرابده مادرشوهرت قراردادبنویسیدتواملاک بابت ...

پدر شوهرم که نیاز مالی نداره  تاجره نه اون قبول میکنه پول از ما بگیره نه من .خوب چه کاریه همین پول. میدم بی منت ی جای دیگع.آخه فقطم این مسائل نیست که خیلی چیزای دیگه هم هست 

اگه توانایی رهن کردن دارید برید یه خونه بزرگتر رهن کنید 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

مادر شوهرم طبقه چهارم و خونه ش ۴خوابه ست .خداییش گفت شما بیاین طبقه بالا که بزرگتره من میام پایین که ...

نمیشه جابجایی از طرف خود مادرهمسرت باشه مثلا بکن ما خسته ایم از طبقه بابا یا پامون درده و‌... میخوایم با طبقا پایین جابجا کنیم ؟ 

بزار دعوا کنن اون وقت مادر شوهرت خودش راضی میشه برین جای دیگه  بعدم اصلا برات مهم نباشه یه سال ناراحت باشن یا دعوا کنن مجبور میشن کوتاه بیان بالاخره به نظر من که قبول کن پیشنهادشو

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

دقبقن منم برا همون مسئله که نمیشه باز کرد میگم.فعلا دوتای آخریم کوچیکن زیر ۵ سالن.مهم اینه دخترا تو ...

امیدوارم راه حل پیدا بشه

نگران نباش خدابزرگه

همون زدیکی ها خونه احاره کنید.

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
نمیشه جابجایی از طرف خود مادرهمسرت باشه مثلا بکن ما خسته ایم از طبقه بابا یا پامون درده و‌... میخوای ...

خوب منم طبقه سومم .فرقی نداره به حالشون .بعدم اسباب و اثاثیه زیاد دارن.طبقه بالا ۲۲۰ متره دوبرابر واحد من.بعدم همه جریان و میدونن و این پیشنهاد و مادره جلو همه داد 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز