2777
2789
عنوان

بچه ها گوشت و برنج کیلویی چند تومنه

496 بازدید | 25 پست

کسی می دونه گوشت گوسفند کیلویی چنده؟

و اینکه برنج معمولی، نه ایرانی گرون نه نوع خیلی بد کیلویی چنده؟

می خوایم نذری قرمه سبزی درست کنیم 

من واقعا از قیمتا اطلاعی ندارم

بعد برا پنجاه نفر چند کیلو گوشت لازمه و چند کیلو برنج؟

برنج طبیعت یا دل بگیرین عالیه برا مهمونی و نذری

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بزا ۵۰ نفر  ۵۰ تا لیوان دسته دار برنج لازمه 

گوشت رو نمی دونم 

ولی گوسفندی کیلو ۵۸۰ تا ۶۰۰ ایناست 

قیمت برنج ایرانی معمولی کیلویی ۷۰ تا ۸۰ تومنه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزا ۵۰ نفر ۵۰ تا لیوان دسته دار برنج لازمه گوشت رو نمی دونم ولی گوسفندی کیلو ۵۸۰ تا ۶۰۰ ایناست قیمت ...

فکر کنم نذری ۵۰ نفر ۵ تا ۶ تومن دربیاد  با ماست و همه چی  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنج پاکستانی نفیس عالیه واسه نذری مال کشت هم هست هندی نیس

گوشت گوسفند چرا گوشت گوساله بگیرید ارزونتره ولی مقدارشو نمیدونم

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

تو نت نوشته گوشت ۴ کیلو . قلمم توش بنداز

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
برا نذری بهترین مواد رو بده نه بدترین برکتش میاد ائمه زیر دین ما نمیرن هرگز

اضافش میکنن؟

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎