2777
2789
عنوان

بچه ها گوشت و برنج کیلویی چند تومنه

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمت گوشت کیلویی ۵۰۰ هزار تومنه 

برنج هم بستگی داره دیگه از کیلویی ۵۰ تومن هست تا کیلویی ۱۴۰تومن 

هر کیلو برنج هم برای ۶ نفر هست 

هر کیلو گوشت هم چون میخواید نذری بدید برای ۲۰ نفر میشه که مقدار گوشتی که برای هر نفر میزارید میشه ۵۰ گرم 

😐😑 

عزیزم گوسفندی چون استخون داره ۵ کیلو بگیر برای ۵۰ نفر ..کیلویی ۶۰۰_۷۰۰ نهایت که میشه ۳_۳/۵

برنجم پاکستانی دانه باند بگیر طبیعت یا دلبهار کیسه ای۷۰۰ تومن فک کنم برا ۵۰ نفر کافی باشه کلا شایپ۵تا۵و نیم تومن بشه با سبزی و لوبیا

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
بدترین که نمی دمولی یه چیز معمولی که دیگه خیلی گرون نباشه

برنج طبیعت یا دل هم خیلی خوش پخت هستن هم برا نذری عالیه و خوش قد هم هست 

قیمت یه کیسه بزرگشم ۵۰۰ ۶۰۰ هست

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بدترین که نمی دمولی یه چیز معمولی که دیگه خیلی گرون نباشه

عزیزم اگه واقعا اوضاع مالی نمیرسه ائمه هم وخدا هم راضی به دادن نذر نیستند، چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است

قیمت گوشت مخلوط

هم 670برنج هم یه کیسه هندی تقریبا 600هست، گوشت گوساله 550برنج عنبر بو هم یه کیسه 700

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
عزیزم اگه واقعا اوضاع مالی نمیرسه ائمه هم وخدا هم راضی به دادن نذر نیستند، چراغی که به خانه رواست به ...

نه عزیزم اوضاع مالیم میرسه

ولی خب من جایی ندیدم برا نذری مثلا برنج ایرانی بهترین نوع بده

یه چیز معمولی خوبه 

نه عزیزم اوضاع مالیم میرسهولی خب من جایی ندیدم برا نذری مثلا برنج ایرانی بهترین نوع بدهیه چیز معمولی ...

ولله منم ندیدم، همه برنج هندی بوده 

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!!