2777
2789
عنوان

روح شاد کنی 👻

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 82 پست

بچه بودیم تقریبا ده سال .. من و پسرخاله ام بالا پشت بوم بودیم. لب پشت بوم وایستاده بودیم. پسرخاله ام هی میگفت ۵۰ تومن بهت میدم بپر پایین. هی میگفت منم عصبانی شدم از اون بالا پرتش کردم . افتاد تو خیابون ... زنگ در خونه رو زد باباش در رو باز کرد اومد تو‌. مردونگی کرد به کسی نگفت. ولی وقتی ازدواج کرد من به زنش لو دادم.   

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.
قربونت برم ایشالله بچت کلی توش پی پی کنه😄عجیجم

قربونت😘😘فعلا خاله دارم میشم 

کوو تا خودم بچه دار بشم 😋😍

کوچولوت رو سالم بغل بگیری 😍

اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یبار برامون مهمون اومد دوست بابام. تو خونه قند نداشتیم یه قندون نصفه بود که خیلی زشت بود جلو مهمون ببریم.

اومدیم با مامانم کف قندون و پر از دستمال کاغذی کردیم و قندایی که داشتیم و ریختیم توش که قندون پر شد و ما هم ذوق زده از فکر بکرمون به بابام یواشی گفتیم چجوری آبروشو خریدیم

داداش کوچیکم شنید و سریع رفت گفت عمو ازین قندا نخور زیرش دستماله!😣😣😣

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

[QUOTE=44900762]من آلمان خریدم تعداد زیاد هم خریدم باز کردم یکیش رو دیدم واقعا عالی بود ابدا قابلاره واقعا عالی من قبلا آلمانی میگرفتم یه بار لهستانیشو گرفتم دیدیم خیلی بهتره خیلی نرمترو نازکتره.نشانگرم داره

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

منم یه چیز بگم بخندین تازه این دستگاههایی که نوبت میدن اومده بود مام اولین بار بود بعد اینکه دستگاه اومده بود رفته بودیم بانک از همه جا بی خبر رفتیم نشستیم یه مرده به ما گفت برین از اونجا نوبت بگیرین با دست اشاره کرد دستگاهم پیش رییس بانک بود مام رفتیم پیش رییس چن تا مهمون خفن داشت ماهم مثل گیجا نشستیم اونجا بعد نیم ساعت رییس گفت بفرمایید؟ماهم گفتیم نوبت میخاییم وای رییس شد مثل لبو به ما گفت برین بیرون وای بعدا که فهمیدیم از خنده کم مونده بود غش کنیم

ما یبار برامون مهمون اومد دوست بابام. تو خونه قند نداشتیم یه قندون نصفه بود که خیلی زشت بود جلو مهمو ...

منم از این کارا کردم هرچی شکر بود ریختم تهش روکشش رو قند گزاشتم 😨

[QUOTE=44900762]من آلمان خریدم تعداد زیاد هم خریدم باز کردم یکیش رو دیدم واقعا عالی بود ابدا قابلاره ...

حالا انشالله دخترم اومد و اینا تموم شدیکبار لهستانی میگیرم ببینم چطوریه ممنونم ازت😊

.Pain🔥you made me a believer

یه روز مامانم میخواست به مادر شوهر خواهرم تسلیت بگه و دلجویی کنه اشتباهی گفت :خواهر جون خدا پدرت رو لعنت کنه😂😂😂حالا نمیدونم  با مادر شو هر  متوجه نشد یا خودشو زد به اون راه

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜
حالا انشالله دخترم اومد و اینا تموم شدیکبار لهستانی میگیرم ببینم چطوریه ممنونم ازت😊

ایشالا دخترت صحیح و سالم بیاد تو بغلت.

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

همین امروز

نوبت داشتم بهداشت محلمون رفتم،یکی همکلاسیای قدیمیمو دیدم،که مادرش موقع زایمان فوت کرد وزن بابا بزرگش کرد،داشت از زن باباش تعریف خوبی میکرد،من گفتم مادرت فوت شده،گفت آره وقتی منو بدنیاآورد فوت کرد،گفتم بسلامتی موفق باشه،همه اطرافیان نزدیک که داشتن گوش میکردن نگام میکردن،گفتم خدارحمتش کن

😎😎😎😎