2777
2789
عنوان

عروسی

120 بازدید | 10 پست

دخترعموم ازدواج کرده جشن نامزدی رو که خودش گرفت .عقد کنان محضری بود . الان هم رفت ماه عسل و برگشت خانوادم میگن خیلی بد کرد مگه بیوه زن بود اینجوری به خودش کرد . نظرتون میگن بی ارج وقرب کرد بعد اینکه با وام ازدواج ماشین عوض کردن . پسرع خونه هم نداره انگار ولی توشهرستان خودشون یه خونه داره نمیدونم بعد اینکه دخترعموم از شهر خودش پا میشه میره رزن محل کار پسرع نظرتون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواهرشوهر بزرگه من، حتی به بقیه نگفت، حتی مادرشوهرم.

فقط با باباش رفت محضر، من عصر رفته بودم اونجا، ممادرشوهرم ناراحت گفت، حتی به منم نگفت بیا.

خلاصه که به یه سال نشد، خواهرشوهرم مریض شد، از دلش نمیومد یه هزاری خرج کنه برای بیچاره، هی از پدرشوهرم به بهانه های مختلف میتیغید.

خلاصه هر کسی ، خودش به خودش ارزش قائل نشه، اطرافیان هم کم ارزشش میدونن

خواهرشوهر بزرگه من، حتی به بقیه نگفت، حتی مادرشوهرم.فقط با باباش رفت محضر، من عصر رفته بودم اونجا، م ...

ممن واقعا نمیدونم دخترعموم کار درستی  کرده یانه  من میگم هرکسی خودش میذونه

اونهایی که متاهل هم هستن نظر بدن

من متاهلم و عقدم و به نظرم فقط نظر دختر پسر مهمه 

شاید واسه پولاشون طور دیگ ای برنامه چیدن 

یا وسعشون ب عروسی نرسیده

حالا اگرم عروسی گرفته بود باز بقیه میگفتن دیدی لباسشو... غذاشو.. تالارشو... و خیلی چیزای دیگ

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز