به این فکر میکنم که یک بچه رفاه بیشتری رو خواهد داشت ، مال و اموال زیادی بهش میرسه ، مسئولیتش برا خودم و همسرم هم کمتره و استرسه کمتر .میتونم بیشتر براش خرج کنم ولی وقتی بزرگ شد و من پیر شدم مادر پدرشو از دست بده تک و تنها میشه تو این دنیا ولی اگه یه خواهری برادری چیزی داشته باشه حس غریبیش کمتر میشه . مثلا من خودم یه داداش دارم خواهرم ندارم ولی همون داداش زندگی رو برام خیلی شیرین کرده .
من پدر مادرم پولدار نبودن و بابام یه معلم ساده بود . درسته هیچوقت بهترین گوشی و بهترین لپتاپ نداشتم و هر ماه لباس و کیف و کفش نمیخریدم ولی گوشی و لپتاپ معمولیه رو به بالا و سالی سه چهار بار لباس بیرونو میخریدم .
با خودم میگفتم بهترین گوشی و بهترین لپتاپ و پول زیاد چه ارزشی برام داشت اگه داداشم نبود ؟ همین زندگیه معمولی با داداشم برام قشنگ تره تا پوله بدونه داداش.
از یه طرف چون خودم عاشقه زندگی کردنم و خیلی زندگیو دوس دارم و ۸۰ ، ۹۰ درصده زندگیم لذت و شادیه و حاله خوبه . دوس دارم این حسه زیبای زندگی رو با به وجود اوردنه دو تا بچه به اون ها هم بدم اما از یه طرف میترسم که نتونم نیازهای مالیشونو کامل برطرف کنم و سرشکسته بشم .