2777
2789
عنوان

در آینده یک بچه بیارم یا دو تا ؟

359 بازدید | 17 پست

به این فکر میکنم که یک بچه رفاه بیشتری رو خواهد داشت ، مال و اموال زیادی بهش میرسه ، مسئولیتش برا خودم و همسرم هم کمتره و استرسه کمتر .میتونم بیشتر براش خرج کنم ولی وقتی بزرگ شد و من پیر شدم مادر پدرشو از دست بده تک و تنها میشه تو این دنیا ولی اگه یه خواهری برادری چیزی داشته باشه حس غریبیش کمتر میشه . مثلا من خودم یه داداش دارم خواهرم ندارم ولی همون داداش زندگی رو برام خیلی شیرین کرده .

من پدر مادرم پولدار نبودن و بابام یه معلم ساده بود . درسته هیچوقت بهترین گوشی و بهترین لپتاپ نداشتم و هر ماه لباس و کیف و کفش نمیخریدم ولی گوشی و لپتاپ معمولیه رو به بالا و سالی سه چهار بار لباس بیرونو میخریدم .

با خودم میگفتم بهترین گوشی و بهترین لپتاپ و پول زیاد چه ارزشی برام داشت اگه داداشم نبود ؟ همین زندگیه معمولی با داداشم برام قشنگ تره تا پوله بدونه داداش.

از یه طرف چون خودم عاشقه زندگی کردنم و خیلی زندگیو دوس دارم و ۸۰ ، ۹۰ درصده زندگیم لذت و شادیه و حاله خوبه . دوس دارم این حسه زیبای زندگی رو با به وجود اوردنه دو تا بچه به اون ها هم بدم اما از یه طرف میترسم که نتونم نیازهای مالیشونو  کامل برطرف کنم و سرشکسته بشم .

داشتن یه بچه دیگم تضمینی برای تنها نبودن نیست. خواهر و برادر های زیادی هستن که باهم قطع رابطن 

این که ۱ یا ۲ تا بچه داشته باشین بستگیبه توان مالی و روانی خودتون داره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر خود بچه دوتا بيارين! مادر من تك فرزند هست و ميگفت هميشه تنها بودم  و به ديگران حسرت ميخوردم، برا اون ٥ تا بجه بدنيا اورد، ميگفت بعد اينكه شما بزرگ شدين و يكي برا دردودل پيداكردم كمي اروم شدم

من قسم خوردم یکی بیشتر نمیارم ✋بعد دوقلو شدن😂

بنظرم یکی رفاه و توجه بیشتری دریافت میکنه و رابطه زن و شوهر حفظ میشه ....

دوتا اعصاب خرابی داره مخصوصا تو این دوره ک همه تو خونه هستن ....ضمنا مواد شیمیایی هست گناه دارن این طفلای معصوم مدام درمعرض انتی بیوتیک هستند

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆

منم بسیار دودل موندم، هرچند از این بعد نگاه نمی‌کنم در آینده تنها می مونه چون همسر و فرزندانش رو خواهد داشت، دوست خوب هم خیلی مهمه، فقط میگم یکی باشه در رفاه باشه، دوتا باشه با این اقتصاد کمی سخت هس، برا همین دو دل هستم

ول اگه نظر منو بخواب بچه ای که تک فرزنده بزرگ که‌ شد میره سر خونه و زندگی اش و دیگه یاد خواهر و برادر نمیاد الانم که هم تک فرزند من خیلی زیاد میبینم و همچنین با این اوضاع الان یه پوشک بگیری میدونه چنده خدا تومن!

آدما بزرگ که میشن دیگه قهر نمیکنن 'حذف میکنن'... 🧘🏻‍♀!:)

داشتن یه بچه دیگم تضمینی برای تنها نبودن نیست. خواهر و برادر های زیادی هستن که باهم قطع رابطن این که ...

اینکه درسته .

توانایی روانیشو که دارم 

توانایی مالی هم در حد زندگی روزمره شون و خورد و خوراک و پوشاک و مدرسه دارم .

اما مثلا اینکه بچه بگه بریم فلان جا مسفارت یا گوشیه اپل میخوام یا هزینه مدرسه غیر انتفاعی بده در این حد حس میکنم نتونم بربیام 

من تک فرزندم. یه تاپیک هم در این باره دارم، وقت داشتی بخون. من دوست داشتم خواهر یا برادر یا هردوشون رو داشتم تنی. بله، در رفاه بودم،در مرکز توجه بودم، همه چی داشتم، الانم خداروشکر از مال دنیا دارم. ولی کاش خواهر داشتم یا برادر. 

کسی ک بهش حداقل زنگ میزدم. بعد فوت مادرم این تنهایی خودش رو بیشتر نشون داد. 

و این تک فرزند بودنم، برای مامانمم هم سخت بود. 

خیلی تنهایی کشید.

باز خودت ب شرایطت نگاه کن 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
منم بسیار دودل موندم، هرچند از این بعد نگاه نمی‌کنم در آینده تنها می مونه چون همسر و فرزندانش رو خوا ...

فکر میکنی .

منم الان همسر دارم احساسه تنهایی تو خونه ندارم و عاشقه همسرمم ولی پیشه مادرشوهر و برادرشوهر و پدرشوهر تنهاترین آدمه دنیام حس میکنم اون لحظه فقط دلم میخواد برم پیش مامان بابام و داداشم .

ینی یه فامیلی هست که ببینیش به جز شوهرت .

چون من با خاله و عمو دایی در ارتباط نیستم زیاد فقط مامان بابا و داداشمو زیاد میبینم 

اینکه درسته .توانایی روانیشو که دارم توانایی مالی هم در حد زندگی روزمره شون و خورد و خوراک و پوشاک و ...

اینطوری یکی بیاری بهتره که بتونی خوب بهش برسی.

من دختر خالم تک فرزنده الا دیگه ۲۰ سالشه، هم مادرش شاغل بود هم پدرسش، بهترین امکانات براش گذاشتن و واقعا تربیتش کردن و خانم بار اومدن، قصد مهاجرتم دارن خانوادگی، با یه پسر خیلی خوب و خانواده دار مثل خودشم رو رابطه رسمیه. 

مادر پدرش گفتن ما فقط یکی میاریم مهم هم نیست جنسیتش چیه فقط خوب بزرگش میکنیم. بهترین زندگی داره. من الان مار خودم ۳ خواهر و ۳ تا برادر داره اصلا همو نمی بینیم فقط تا بحث ارث میشه همه طلب کار میشن.

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

فکر میکنی .منم الان همسر دارم احساسه تنهایی تو خونه ندارم و عاشقه همسرمم ولی پیشه مادرشوهر و برادرشو ...

البته نظرها متفاوت هس، من هیچ وابستگی به خانوادم به جز مامانم ندارم، دوسشون دارم اما همدم هم نیستیم، همدمم مادرم، شوهرم بچم و یه دونه خاله و آبجی کوچولو دارم اونا هستن، تازه آبجیم هم بیشتر دلبسته هستم تا وابسته، هرمی از دیدگاه خودش میگه، خلاصه دغدغم آینده تنهایی بچم نیس، وضعیت اقتصادی هس، خلاصه نمدونم یکی هم بیارم یانه، خیلی دودل هستم 🤔🤔🤔