2777
2789

داخل نمایشگاه مبل کار میکنم.ی ی ماهی هس صدا بچه گربه میشنیدم مبهم بود فکر کردم از پشت بومی چیزی هس.امروز صداش خیلی نزدیک بود.ی قسمتی از نمایشگاه رو مثل کمد دیواری درست کردن داخلش کنتورهای برق ها هس.بالاشم ی محفظه خالی هس.درشو باز کردم دیدم توش ی بچه گربه اس.تا منو دید فرار کرد رفت ته محفظه .دستمم بش نمیرسه.طفلک فک کنم خیلی تشنه و گرسنه هس.چیکار کنم؟نمیدونم چجوری رفته تو.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ راهی نداره نمیدونم چجور اومده اونجا

نزدیک جایی ک فک میکنی ممکنه بیاد بیرون یکم سدسیس حتی شده بزار شاید به بوی غذا بیاد بیرون🥲اسیب نبینه بچه اونجا🥺🥺اگه گرفتیش میتونی نگه اش داری؟گربه ها خیلی مستفل و تمیزن نگهداریشون راحته

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

براش تو ظرف آب بریز یکم بفرست جلو تا بخوره ، خودتم بیا عقب.  بعد که  مشغول شد آروم برو جلو ،بهت که اعتماد کرد رو سرش دست بکش. بیارش بیرون

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️