2777
2789
عنوان

ی بچه گربه داخل نمایشگامون گیر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 41 پست

از اون بالا که خودش پایین نمی پره، کوچولوعه

باید نردبون بزاری، یه تیکه غذا یا ظرف خامه بگیری دستت بری بالا، این به هوای غذا بیاد سمتت

یه ذره که بخوره اعتمادش جلب میشه میتونی برش داری بیاری پایین

اگه به نردبون و این چیزا دسترسی نداره‌ به صاحبکارت فوری پیام بده بگو که تا این طفلی یه بلایی سرش نیومده خودش دست به کار بشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نزدیک جایی ک فک میکنی ممکنه بیاد بیرون یکم سدسیس حتی شده بزار شاید به بوی غذا بیاد بیرون🥲اسیب نبینه ...

قبلا گربه داشتم.انقدر اذیتمون کرده دیگه ترسیده شدیم😀ماده بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گربه هفت تا جون داره مشکلی براش پیش نمیاد

گمشو از این تاپیک بیرون حتما خودت در کودکی خیلی تحت ازار بودی که الان تجویز میکنی به یه بچه گربه ازار برسونن 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
گربه خیابونی اهلی نمیشه

وقتی نمیدونی لازم نیس دهن وا کنی یه خروار چرت و پرت بندازی بیرون گفتم از این تاپیک برو بیرون😐😐

من از بچگی لای گربه ها بزرگ شدم تو میای به من درس میدی؟😂😂 گربه ای که تموم عمرش تو خیابون بود رو من با محبت خودم تونستم خونگی کنم اونوقت یه بچه گربه رو نمیشه خونگی کرد؟😂😂برو تو مشخصه فقط بلد بودی اذیتشون کنی برا همینه هیچ شناختی هم بهشون نداری عامو

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
خوشی وبد حالا چرا جدی گرفتی

چه شوخی چه جدی فرقی نمیکنه حق نداری همچین چیزی بگی یه بچه احمق ممکنه تو این تاپیک ببینه و واقعا حیوان ازاری انجام بده 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
اما چجوری تو یه ماه زنده مونده؟ شاید مادرش گذاشته اونجا اما بهش سر میزنه😐

حتما مادرش برده عزیزم ببین کربه ها دنبال جاهای تنگ و تاریک میگردن بچشونو قایم کنن الانم فصل جفت گیریشون بوده بچه گربه زیاده..حتما این طفلکو مادرش گذاشته اونجا 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

اگر یه ماه بود که دووم نمیاورد

ولی اگر گیر کرده باید زنگ بزنید به اتش نشانی

کمک میکنن

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰