2777
2789
عنوان

بینی بچم شکسته بنطرتون+عکس

204 بازدید | 24 پست

خیلی پررنگه خونه تاریکه بد افتاده. از این سر بینی تا اون سمت بینیه. ۵سالشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خون ریزی زیادی داشت

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خون ریزی زیادی داشت

نه زیاد نبود.خیلی پررنگه دقیقا غصروف بچه اس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بی قراره؟ دست میزنی درد داره؟ اگه نه نشکستهپسر من افتاد رو میز تلوزیون بینیش کلی خون امد بردم دکتر گ ...

انجور رد هم افتاد رو بینی؟

بینی اگه بشکنه وقتی سرتو پایین بگیری حس میکنی میخواد بیفته. خیلی درد و ورم میکنه

اگه گریه نکنه یعنی نشکسته؟

اگه شکسته باشه خونش دیر بند میاد باد میکنه بازم برای اطمینان یه عکس بگیر

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
اگه شکسته باشه خونش دیر بند میاد باد میکنه بازم برای اطمینان یه عکس بگیر

خیلی میترسم ببرم

قفل شدم

اگه گریه نکنه یعنی نشکسته؟

نه نشکسته

این ضربه دیده،  همون قسمتی که رد افتاده ضربه خورده.

بابام کاپوت جلوی ماشین افتاد سرشو کشید عقب اما خورد به بیتیش، الان جاش یکم گود شده چون غضروفش ضربه خورد، خونم اومد. اما نشکسته.

دماغ که بشکنه کج و کوله میشه توی تنفست مشکل پیش میاد و خیلی ورم میکنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️