2789
عنوان

آلبوم

1181 بازدید | 90 پست

گاهی یه عکسی می بینم که نظرم رو جلب می کنه بعد می گردم عکس های شبیه بهش رو پیدا می کنم و هی بیشتر و بیشتر نگاه می کنم و هی بیشتر کیف می ده.

شاید گاهی اینجا هم بذارم عکسایی که برام جالبن.

شما هم اگه دوست داشتید، عکس هایی که به نظرتون جالبن و ارزش دیدن دارن رو اینجا بذارین با هم ببینیم.

شماره یک: natural fashion

دیروز یکی می گفت پوشش فرهنگ رو نشون میده، یهو تصویر بومیان افریقایی اومد تو ذهن من که هنوز زندگی قبیله ای دارن و پوشش خیلی خاصی دارن که به فرهنگ و آداب و رسومشون وابسته س. امروز یه کم عکس دیدم در این مورد. بیشترشون از آلبوم natural fashion از عکاسی به اسم  Hans Silveste هست. بقیه شون رو نمی دونم.

موقع دیدن این عکسها یاد یه کتاب و یه فیلم افتادم که در مورد فرهنگ افریقاییا بودن و خیلی دوسشون داشتم.

کتاب Things Fall Apart که مطمئنم ترجمه هم شده اما یادم نمیاد به چه اسمی. فروپاشی یا همه چیز فرو می ریزد یا ... در مورد زندگی قبیله ای افریقایی هاس و خیلی نکات جالبی داره در مورد فرهنگ و سنت هاشون. خود داستان رمانشم واقعا زیبا و تراژیکه.

و فیلم Beasts of No Nation  (ددخویان بی مرز و بوم ترجمه شده) که به حساس ها توصیه نمی کنم ببینن ولی اگه از اونایی هستین که دوست دارید بفهمید تو دنیای اطرافتون چه زشتی ها و کثافتی هست ببینیدش. بر اساس اتفاقات کاملا واقعی هست. نمی دونم جوزف کُنی رو می شناسید یا نه، حالا توضیح ندم بهتره. ولی خب فیلمش نزدیکه به جریان جوزف کنی و کاراش.

یکی یکی عکسها رو می ذارم الان.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: