2777
2789
عنوان

آلبوم

1195 بازدید | 90 پست

گاهی یه عکسی می بینم که نظرم رو جلب می کنه بعد می گردم عکس های شبیه بهش رو پیدا می کنم و هی بیشتر و بیشتر نگاه می کنم و هی بیشتر کیف می ده.

شاید گاهی اینجا هم بذارم عکسایی که برام جالبن.

شما هم اگه دوست داشتید، عکس هایی که به نظرتون جالبن و ارزش دیدن دارن رو اینجا بذارین با هم ببینیم.

شماره یک: natural fashion

دیروز یکی می گفت پوشش فرهنگ رو نشون میده، یهو تصویر بومیان افریقایی اومد تو ذهن من که هنوز زندگی قبیله ای دارن و پوشش خیلی خاصی دارن که به فرهنگ و آداب و رسومشون وابسته س. امروز یه کم عکس دیدم در این مورد. بیشترشون از آلبوم natural fashion از عکاسی به اسم  Hans Silveste هست. بقیه شون رو نمی دونم.

موقع دیدن این عکسها یاد یه کتاب و یه فیلم افتادم که در مورد فرهنگ افریقاییا بودن و خیلی دوسشون داشتم.

کتاب Things Fall Apart که مطمئنم ترجمه هم شده اما یادم نمیاد به چه اسمی. فروپاشی یا همه چیز فرو می ریزد یا ... در مورد زندگی قبیله ای افریقایی هاس و خیلی نکات جالبی داره در مورد فرهنگ و سنت هاشون. خود داستان رمانشم واقعا زیبا و تراژیکه.

و فیلم Beasts of No Nation  (ددخویان بی مرز و بوم ترجمه شده) که به حساس ها توصیه نمی کنم ببینن ولی اگه از اونایی هستین که دوست دارید بفهمید تو دنیای اطرافتون چه زشتی ها و کثافتی هست ببینیدش. بر اساس اتفاقات کاملا واقعی هست. نمی دونم جوزف کُنی رو می شناسید یا نه، حالا توضیح ندم بهتره. ولی خب فیلمش نزدیکه به جریان جوزف کنی و کاراش.

یکی یکی عکسها رو می ذارم الان.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2843
2834
2835
پربازدیدترین تاپیک های امروز
2108