2789
عنوان

آلبوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 90 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من سوالات ذهنی زیادی دارم ، آیا اینها هم از نژاد هومو سپینس هستن ? اگه هستن چرا روند تکامل عادی رو در تمدن طی نکردن ? و آیا برای اونها هم پیامبری از این 124 هزار پیامبر اومده ? حالا مبحث پیامبر رو فراموش کنیم، حتی یک مصلح بشری هم از بینشون برنخواسته ? و شاید هم برخواسته و تمرد ورزیدن ولی با عرض عذرخواهی من فکر می کنم از لحاظ ژنتیکی مسیر تکاملی متفاوتی رو در پیش گرفتن ، ا شد همون بحث ژن خوب و بد که 😁😁😁😁 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
من سوالات ذهنی زیادی دارم ، آیا اینها هم از نژاد هومو سپینس هستن ? اگه هستن چرا روند تکامل عادی رو د ...

من خودم این حدسو می زنم نمی دونم چقد درسته. این که اینا هوموی خالصن ما ترکیبی هستیم با نئاندرتال   

تمدنشون تا شهرنشینی هم پیش رفته. شاید حتی قسمت زیادیشون هم پراکنده شده باشن. اینا اونایی هستن که دیگه موندن. تو آمازون هم زیاد هست قبایل اینجوری یادم چند سال پیش یکیش رو تازه کشف کردن فیلم گرفته بودن که نیزه پرت می کردن سمت هلیکوپترا

زبان دارن. دین و آیین خودشون رو دارن. بعد مسیحیا حمله کردن بهشون، به زووووور به دین گرویدنشون   

می گم اون 124 هزار عددش جایی به غیر از اسلام هم گفته شده؟

ادامه بدیم؟

یه عکاس آلمانی دیگه،Mario Gerth  هفت سال افریقا رو گشته و از قبایل کشورهای کنیا و نامیبیا و اتوپیا عکس گرفته. این سه تا، از قبیله ی SURMA توی اتیوپی هستن. احتمالا تو عکسای قبلی هم اون بچه هایی که آرایششون شبیه اینا و با گیاه و برگ بود از همین قبیله هستن

من خودم این حدسو می زنم نمی دونم چقد درسته. این که اینا هوموی خالصن ما ترکیبی هستیم با نئاندرتال &n ...

منم واسه عدد 124 جایی تحقیق نکردم ببینم صحت و سقمش رو ، هویجوری مصطلحه دیگه ، چون تعدادش مهم نیست ما هم همینجوری میگیم 😂  ولی جواب سوالمو از متنت گرفتم پس وقتی تا شهرنشینی پیش رفتن یعنی مصلح اجتماعی داشتن و وقتی پراكنده شدن و اینها یه عده ی کمی هستن ، پس همون متعصب های خودمون هست دیگه 😁، در همه جوامع افرادی هستن که حاضر نیستن از باورهای گذشته دست بکشن که من فکر میکنم به خاطر ضریب هوشی پایین باشه ، گرچه این جمله ام مخالفان زیادی خواهد داشت 😊 بوداییان که حاضر به استفاده از ماشین نیستن چون میگن همه شرهای جهان از چرخ شروع شد ، یا یه قوم یهودی که تو آمریکا زندگی میکنن به سبک قبل از کشف الکتریسیته ، چون الکتریسته رو باعث شر در جهان میدونن 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘

بعضی ها هم میگن از هوش بالاشونه که تن به ظواهر تمدن ندادن که من موافق نیستم ، انسان باهوش باید هر چیز جدیدی رو با روی باز مورد تحلیل و بررسی و تحقیق قرار بده ، نه کوکورانه و متعصبانه رد کنه 

ولی خب از اینکه چه اونا چه ما با نئاندرتال ها قاطی نشدیم دانشمندها تقریبا مطمئنن 

بعضی ها هم میگن از هوش بالاشونه که تن به ظواهر تمدن ندادن که من موافق نیستم ، انسان باهوش باید هر چی ...

البته شاید بیشترشون تا یه حدی با تمدن آشنا شدن ها. وگرنه که نمی شد ازشون عکس گرفت. ولی قبایل مهجور و پنهان هم هنوز زیاد هست. اونا رو حدس می زنم هنوز در معرض تمدن نبودن. یا در معرض تمدن با زور   

این دختربچه چوپان بوده و صورتش رو با خاکستر و گل آرایش کرده. خط های روی پیشونیش هم زخم های قربانی هس ...

زخم قربانی چیه؟ یعنی حیوونی چیزی بهشون حمله کرده؟ یا خودشون اینجوری مدلش دادن؟ 😕

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

این عزیزان هم از قبیله ی Muris  هستن.
بشقاب توی لب واسشون نشان زیباییه و وقتی دخترا به بلوغ می رسن شروع می کنن به بشقاب پوشیدن!!
برای اینکه جای بشقابه هم محکم باشه، دندونای پایینیشونو میکشن و لب پایینشون رو سوراخ می کنن