2789
عنوان

آلبوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 90 پست
البته شاید بیشترشون تا یه حدی با تمدن آشنا شدن ها. وگرنه که نمی شد ازشون عکس گرفت. ولی قبایل مهجور و ...

😁😁😁👌

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
این عزیزان هم از قبیله ی Muris  هستن. بشقاب توی لب واسشون نشان زیباییه و وقتی دخترا به بلوغ می ...

این فک کنم دافشونه😂😂😂😂

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این خوشگله از قبیله ی Hamar هست.

زناشون پوست حیوانات رو می پوشن و با جواهرات مهره ای تزیینش می کنن

رسم عروسیشونم اینه که صورت دخترایی که می خوان عروس شن رو کتکی می کنن، اسم رسمش هم قرض خون هست

خودشون زخم کردن هم به عنوان زیبایی هم قربانی

😲😲😲 بعضیاشون چوب پنبه کردن توی گوشاشون. یکیشونم یه بشقاب کرده بود تو لبش 😦😦😦 وقتی به خودشون رحم نمیکنن میخوای به طرف هلیکوپترا نیزه پرت نکنن؟ آدم گیر دستشون بیفته چیکار باهاش میکنن عایا؟ 😱

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
😲😲😲 بعضیاشون چوب پنبه کردن توی گوشاشون. یکیشونم یه بشقاب کرده بود تو لبش 😦😦😦 وقتی به خودشون رح ...

شما هم ندونی هلی کوپتر چیه یهو ببینی یه هیولای بزرگ آهنی با سروصدا داره بالای سرت پرواز می کنه هر چی دم دستت بیاد پرت می کنی بهش