2821
2789

صبح بیدار شدم دیدم مامانم خوابیده رو تخت کنارم (تقریبا نیم متر تختش از من فاصله داره) بعد برگشتم گوشیمو بردارم ۳۰ ثانیه هم نشد تا برگشتم دیگه نبود 💔 و هیچکس اون لحظه خونه نبود ولی من دیدمش 🥲🥀

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبح بیدار شدم دیدم مامانم خوابیده رو تخت کنارم (تقریبا نیم متر تختش از من فاصله داره) بعد برگشتم گوش ...

بسم الله😓😓😓😓

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
بسم الله😓😓😓😓

اره کلا از این چیزا زیاد می‌شنوم و یه مدت اذیتم میکردن نمیذاشتن بخوابم ولی بهتر شده از دوره فقط مثلا دیشب حس کردم یعنی پنجه هاشو می‌کشه به دیوار 😕 خیلی بده خیلی

اره کلا از این چیزا زیاد می‌شنوم و یه مدت اذیتم میکردن نمیذاشتن بخوابم ولی بهتر شده از دوره فقط مثلا ...

ایشالا بزودی راحت شی از دستشون😑😕😯

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
ایشالا بزودی راحت شی از دستشون😑😕😯

از بچگیم بوده ولی آسیبی بهم نرسیده یکی از کاربرا می‌گفت شاید چشم سومت بازه که میتونی حسشون کنی ولی اعتقاد به چشم سوم ندارم ولی حسشون میکنم 😅🍃

خوشبختانه دارک نداشتم ولی یه خواب عجیبی دیدم ...

من تابستونا همیشه برای اینکه از کولر دورباشم جامو جلو چهارچوب آشپزخونه میندازم یه شب خواب دیدم خوابیدم همونجا بعد یدفعه ای در هال باز میشه محکم بعد یه نیرویی پاهامو میگیره میکشه ازدر بیرون اونقد وحشت زده از خواب پاشدم که لحظه ای فکر کردم مُردم ...

از بچگیم بوده ولی آسیبی بهم نرسیده یکی از کاربرا می‌گفت شاید چشم سومت بازه که میتونی حسشون کنی ولی ا ...

نمیترسی😐

نمیترسی😐

چرا ولی خیلی ایمانمو قوی کردم حس میکنم برا همون نمیتونن بهم آسیب بزنن اونا ببخشید مثل سگ میمونن اگر بترسی متوجه میشن و اوضاع بدتر میشه نباید بترسی

خوشبختانه دارک نداشتم ولی یه خواب عجیبی دیدم ...من تابستونا همیشه برای اینکه از کولر دورباشم جامو جل ...

😯😯😯😯😯

چرا ولی خیلی ایمانمو قوی کردم حس میکنم برا همون نمیتونن بهم آسیب بزنن اونا ببخشید مثل سگ میمونن اگر ...

وای😑😑😑😑

زمانی که رفتم سراغ پاکسازی چشم سوم یا همون چاکرای ششم.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز