2821
2789
الهی بمیرم چندساله ندیدیشون😕😑

خدا نکنه عزیزم 

هفته پیش دیدمشون  ولی چه فایده وقتی هر لحظه براشون نگران و ناراحتم  اونا الان تو اوج نیازن و من باید کنارشون باشم بشدت  بازیگوشن به مراقبت نیاز دارن 

خدا نابود کنه شوهرمو 😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه حسی به من میگه هیچوقت نباید جلو چارچوب در یا آشپزخانه خوابید ولی من توجهی نمیکنم ...ولی احساس سنگ ...

شنیدم محل رفت و امدشونه

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
زمانی که رفتم سراغ پاکسازی چشم سوم یا همون چاکرای ششم....

اگ دوس داری تعریف کن عزیزم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
چی شد؟ چیزی دیدی؟

بله

و چیزایی بهم الهام میشد که نمیدونستم بهتر بود:) 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خدا نکنه عزیزم هفته پیش دیدمشون ولی چه فایده وقتی هر لحظه براشون نگران و ناراحتم اونا الان تو اوج ...

خدا جوابشو بده ایشالا چندسالشونه دلم گرفت خدا ب دلت نگاه کنه 😭😭

شنیدم محل رفت و امدشونه

اره تازه میگن باید شب آشغالا رو گذاشت بیرون و ظرفارو شست و غذاهای مونده رو گذاشت تو یخچال یا ظرف در دار وگرنه میان میخورن بعد دوباره بالا میارن تو ظرف 😐 ولی ظاهر غذا تغییر نمیکنه ها ما متوجه نمیشیم 💔

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
اگ دوس داری تعریف کن عزیزم

ممنوعه عزیزم وگرنه تعریف میکردم💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
یه مدت قبل اینکه کسی بمیره خوابشو میدیدم مرده و دارن تو حیاط خونه بابام دفنش میکنن😭😭😭فردا خبر فوت ...

چ وحشتناک و درداور😐😯

اره تازه میگن باید شب آشغالا رو گذاشت بیرون و ظرفارو شست و غذاهای مونده رو گذاشت تو یخچال یا ظرف در ...

یا خدا😓😓😓😓😓😓

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز