2821
2789
قدیمیا اعتقاد دارن وقتی تو یه خونه یکی فوت میکنه روحش تبدیل به مگس میشه و کل خونه رو میگرده برای آخر ...

😂😂😂😂😂😂😂😑😑😑😑😑😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=343538883]😂😂😂😂😂😂😂😑😑😑😑😑😑😑[/QUOTEبچه ک بودم نمی‌دونم کلاس چهارم یا پنجم از مدرسه رسیدم خونه مامانم آبجوش دستش بود نمی‌دونم چرا خالیش نکرد تو سینک داد بهم گفت ببر بریز تو حیاط منتها قبلش بسم الله بگو من ب حرفش توجه نکردم همینطور آبو پاشیدم تو حیاط برگشتم کنار بخاری دراز کشیدم ب پشت ب روح باابزرگم ک خیلی برام عزیزم ی کلمشو دروغ نمیگم خوابم برد چند دیقه نگذشته بود ک یه دست بزرگ ی سیلی خوابوندم تو صورتم همون لحظه چشامو باز کردم مامانم تو آشپزخونه بود گفتم تو منو زدی!گفت نه چرا باید همچین کاری بکنم!!!همونجا متوجه شدم چ کار اشتباهی کردم و از همون موقع تا حالا نمیتونم ب پشت بخوابم مگه اینکه پتو بکشم رو سرم یا دستمو بذارم رو صورتم بخوابم چ اینم بگم ک از بچگی حس ششم قوی داشتم خوابام ۹۰درصدشو عین حقیقت میشه این یکیش بود بازم هس

دیگه نمیخوابم همش خوابای عجیب غریب میبینم بعدش با تپش قلبم از خواب پامیشم ...😥

منم ی مدت وقتی مجرد بودم جلو در ورودی میشستم مامانم همش میگفتم اونجا نشین منم خیلی بلاها سرم اومده خوابای بد حس کردن ی چیزایی دور اطرافت جالبیش اینجاس ک من خونه بابام بودم خیلی بختک میشدم خیلیا!ولی از وقتی ازدواج کردم و اومدم خونه خودم این اتفاق برام نیفتاده برام جای سواله مگه نمیگن بختک ی جور فلج مغزیه پس چرا من خونه خودم این اتفاق برام نمیفته!

منم ی مدت وقتی مجرد بودم جلو در ورودی میشستم مامانم همش میگفتم اونجا نشین منم خیلی بلاها سرم اومده خ ...

چه عجیب شاید دعا داشته خونتون ؟...اون بختکه بخاطر چی بوده یعنی؟...منم حس میکنم انرژیم گرفته شده یجوریم

چه عجیب شاید دعا داشته خونتون ؟...اون بختکه بخاطر چی بوده یعنی؟...منم حس میکنم انرژیم گرفته شده یجور ...

احتمالش زیاده مامانم اینا ب این چیزا اعتقاد ندارن یعنی اعتقادشان ب اینه ک مردم بیکارن ک برن برا یکی دعا بگیرن!ولی تو فامیلامون یکی هست ک باهاشون ارتباط نداشتیم اصلا ی روز سر زده اومدن خونمون بعد رفتنشون ی جفت از کفشام گم شد ک‌خیلی هم دوسشون داشتم با در قندونمون ک برده بودن آزمون و خودشونم خیلی ب طلسم اینا اعتقاد دارن منم هر چی خواستگار برام میومد خونه رو میکرد عزا خونه میگفتم نمیخوامش بدون اینکه طرفو ببینم یا بشناسمش خواستارم میومد باهاشون بد رفتار میکردم ک برن اتفاقای عجیب زیاد افتاده برام یادم نیفته میگم خیلی صبور بودم ک تحمل کردم بلایی سر خودم نیاوردم

احتمالش زیاده مامانم اینا ب این چیزا اعتقاد ندارن یعنی اعتقادشان ب اینه ک مردم بیکارن ک برن برا یکی ...

خدا لعنت کنه هر آدم دعانویس واوناییکه اهل طلسم وجادواند من جاریمم یه پا جادوگره برای خودش ...

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز