2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلهو چیزایی بهم الهام میشد که نمیدونستم بهتر بود:)

منم یه مدت هر چی میخواستم همون میشد خیلی اولش خوب بود ولی کم کم به جایی رسید که میخواستم خودمو بکشم چون هر چی فکر میکردم میشد و از کنترلم داشت خارج میشد چون افکار دست خود آدم نیست ممکنه خیلی چیزای بد هم بخواد یه نیروها و قدرت هایی از دور قشنگه و از نزدیک عذاب آوره

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
وای😐😂😑

اره دیگ کلی ترسیدم 

دیگ بابام اومد 

تو اتاقم در محکم باز کرد 

گفتم الان که بزنم 

اومد کنارم 

از ناراحت بود چرا بهش نگفتم 

کلی صحبت کرد یک روز با رلم صحبت کرد 

اوکی داد باهم باشیم 🥲🥲

کاربری دست دو نفر
برای من بخواه صاحب دوقلو پسر شم خیر ببینی😂

الان دیگه اونجوری نیستم عزیزم 😅 این نیروها تاوان داره گاهی نیروهای شیطانی بهت عطا میشه که کافر بشی و تاوانش گذشت از دین و ایمانه آدمه

من چند سال پیش اینطوری شدم یه مدت ولی خدا رو شکر که تموم شد چون داشت به جاهای باریک میکشید و مثلا تو ذهنم میگفتم فلانی الان بخوره زمین میخورد فلانی نیاد تصادف میکرد اصلا یه چیزایی ها نگم برات 

اره دیگ کلی ترسیدم دیگ بابام اومد تو اتاقم در محکم باز کرد گفتم الان که بزنم اومد کنارم از ناراحت بو ...

چ بابای باحالی خدا حفظش کنه برات گلم😂😍

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
۶ و ۸ اون عوضی داره زن میگیره میترسم بچه هام اذیت کنن خیلی ناراحتم بخدا😭

ای خدا چقد دلم گرفت ایشالا خدا بزودی بچهاتو بهت برگردونه گلم😞😞

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
اع من جای تو بودم تا آخرش استفاده میکردم یه حس قدرتمندی میگیره آدم اینجوری😅

اره اولش قشنگ بود ولی اینکه ببینی تقصیر تو بوده که به بقیه آسیب رسیده حتی دشمنت باشه طرف خیلی حس بدیه و یکی دیگش اینکه نمیتونی فکر کنی چون هر فکری کنی اتفاق میفته نمیتونی زندگی معمولی داشته باشی آدم راحت میخواد تو مغزش نقشه قتل بقیرو بکشه ولی دوست نداری اتفاق بیفته و خیلی وحشتناکه 🍃

قدیمیا اعتقاد دارن وقتی تو یه خونه یکی فوت میکنه روحش تبدیل به مگس میشه و کل خونه رو میگرده برای آخرین بار..این به نظر خودم خرافاته ولی مادربزرگم تا یکی فوت میکرد سریع مگسای خونه رو میکشت میگفت روح فلانیه😐با اینکه خودم اعتقاد ندارم به این چیزا ولی برام دارک بود

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟اول تو ببین قلب کسی را نشکستی..!🦋💔
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792