2777
2789
عنوان

بغض داره خفم میکنه شوهرم سرده

4235 بازدید | 74 پست

حالم خیلییییی بده خیلی زیاد اوفففف

خسته شدم انقدر دیگه واضح بهش نشون میدم رابطه میخوام و خودشو ب اون راه میزنه قشنگ بهش گفتم بعد شب با گوشی بدست خودشو ب خواب میزنه اون لحظه حس تنفر هم به خودم هم به اون  دارم 

از مدل رابطمونم ک نگم اصلا اونی ک من میخوام نیس بهش گفتم بازم کار خودش میکنه انگار روزه سکوت بارهااا وسط رابطه حودمو لعنت میکنم و بغض میکنم

وقتی دوسام تعریف میکنند اصلا حالم بد میشه شوهر من چی بشه بخواد ی پوزیشنی   تنوعی چیزی  هیجان در رابطه صفررر

انقدر خوشتیپ و خوش پوش بودم همه میگفتن چه جذابی ولی دیگه حوصله ندارم دیگه حس میکنم زشتم قشنگ خودم متوجه میشم کسیم مثل قدیما دیگه بهم نمیگه 

حسرت یه ناز کردن به دلم مونده 

حتی تو رابطه هم بوس و بغل نمیکنه باور کنید چهرم در سطح دوسام هست ینی داغون نیسم ولی حوصله دیگه ندارم انقدر سرکوب شدم 

باورتون نمیشه حسرت یه عشق و هیجان به دلم مونده من دوس پسرم نداشتم تو نوجونی  که حدااقل یبار این چیزا رو تجربه کنم باید تا اخر عمر قبول کنم 

اصلاااا عادی نیست رفتارش

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاااا عادی نیست رفتارش

نمیدونم خ ناراحتم خیلیییی البته الان باردارم ولی من اصلا نشنیدم یبار بگه بیا فلان پوزیشن فلان فانتزی یا این کار همیشه من پیشنهاد بدم 

مثل منی شوهرم همیشه بهانه میاره 

کثیفم دوش نگرفتم وقت ندارم خستم خوابم میاد حال ندارم 💔💔

منم عصیی ام پرخاشگرم و اون‌نمیفهمه دلیلش چیه ولی خودم خوب میدونم ک همش بخاطر بی محلی ها و بی توجهی همسرمه 🥲

بعد کلی غر غر کردن و حرف زدن و قهر کردن یکم بخورش میاد مثلل ماهی یکبار بیاد سمتم اونم نیاد بهتره ...واقعا موندم چ گوهی بخورم

اینم از اون زندگی متاهلی ک حسرت خیلی مجرداس🙇🏻‍♀️

اتفاقا از بیرون زندگیم خ قشنگ و دقیقا همینی ک نوشتیه ولی نمیدونن من چه زجری میکشم ب هیچ کسم روم نمیشه بگم اخه چی بگم

نمیدونم خ ناراحتم خیلیییی البته الان باردارم ولی من اصلا نشنیدم یبار بگه بیا فلان پوزیشن فلان فانتزی ...

افسردگی نداره؟؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

💔 یمدت دیگه میرسی ب خنثی ترین حالت ممکن مث من 

دیشب تو. عادی ترین حالت ممکن مث هر شب 

شام خوردیم ایشون جلو تلوزیون گوشی بدست منم  اشپزخونه رو جمع کردم  بعد رفتم لباسایی ک شیته بودمو اتو مردم چیدم تو کمد حدود یساعت طول کشید. رفتم بخوابم دیدم در اتاق قفله😑

ی پتو و بالشت ورداشتم زمین خوابیدم 

همینقد شیک 

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من 
بهش بگو نیازم و برطرف نکنی جدا میشم میگم مرد نبودی ببین بهش برمیخوره

بی فایدس گلم...

من بارها‌ب همسرم گفتم بی بخاری بی عرضه تی و...خودشو میزنه ب اون راه من میدونم ک خونه نباشم همسرم فیلم میبینه و.....