2777
2789
عنوان

بغض داره خفم میکنه شوهرم سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4235 بازدید | 74 پست

بعد اونوقت من یه مدت با همسرم مشکل داشتم سر خواستن زیادش(من خودم سردم به نسبت)

به حدی که کافور میخورد اما بازم روزی ۴بار.....

کاش ادما قبل ازدواج پیش یه سکستراپیست برن:(

دانشجوی روانشناسی هستم🤍_مرا همین بس،که رسالتمان شفای روح است🕊️🌱
من مجردم ولی یک چیزی که یاد گرفتم این که یک کاری خوب انجام میده مخصوصاً تو رابطه. یا نوازشی می‌ ...

ممنون که راهنمایی کردی درسته 🥰

اون موقع ها ک خوب من ازش تشکر میکنم 

یا مثلا غذای خوبم تشکر میکنه ولی میگم چی دوس داری بپزم میگ نمیدونم کلا ادم نطر بده ای نیس نمیدونم چی خوشحالش میکنه 

اره درسته تو جم دوست داره تعریفشو بکنم ولی ببین من تهی کرده انقدرررر ازم تعریف نکرده من نمیتونم ازش تعریف کنم من خالی خالیم  زن احتیاج داره بشنوه ک زیبا خوش هیکل بانمک جذاب دوس داشتنیه خوب مهربونه وقتی هیچ وقت بهم نمیگه خو من نمیتونم ازش تعریف کنم کلا از خود راضی هس ی ذره تعریف کنم دیگه خدارو بنده نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من بهش گفتم چجوری ارضا میشم ولی با خود ار ضا یی فرق نداره ما معاشقه و اون هیجان نداریم مثلا اص ...

متوجهم شما کلیتورال ب ارگاسم میرسین ک اشکالی ندارع خیلیا اینجورین ولی بهش بگید اگه قرارع عمینجوری ادامه بده ازش جدا میشین

ویزیت و مشاوره انلاین زنان بارداری و زایمان
بعد اونوقت من یه مدت با همسرم مشکل داشتم سر خواستن زیادش(من خودم سردم به نسبت)به حدی که کافور میخورد ...

اوهوم دقیقااا

ولی ببین یچیزی بگم درسته ک شما خسته میشید حوصله ندارید و ... ولی اون حس خواسته شدن از طرف جنس مقابل دارید و عزت نفستون داغون نمیشه 

متوجهم شما کلیتورال ب ارگاسم میرسین ک اشکالی ندارع خیلیا اینجورین ولی بهش بگید اگه قرارع عمینجوری اد ...

خو میدونه جدا نمیشم 

اخه شرایط الانم خ بهتر از بعد طلاقمه من الان باردارم 

من اصلا نمیخوام جدا شم اصلا سر گوشیش نمیرم ک چیزی ببینم الان واقعا تو امپاس شدیدم 😅

اوهوم دقیقاااولی ببین یچیزی بگم درسته ک شما خسته میشید حوصله ندارید و ... ولی اون حس خواسته شدن از ط ...

اره خب اما حقیقتا من انقدی که پسش زدم

با اینکه همسرم اوایل خیلی از خودش راضی بود وعزت نفس داشت 

اما انگار خوردش کردم 

همش حس میکنه انگار یه چی کم داره 

دیگه مثل قبل جلواینه از خودش تعریف نمیکنه و ....

ولی واقعا دست منم نیست با اینکه خیلی اهل قربون صدقس اما من کلا سرد مزاجم 

:)خودمم نمیدونم باید چیکار کنم 

دانشجوی روانشناسی هستم🤍_مرا همین بس،که رسالتمان شفای روح است🕊️🌱
خو میدونه جدا نمیشم اخه شرایط الانم خ بهتر از بعد طلاقمه من الان باردارم من اصلا نمیخوام جدا شم اصلا ...

اوه حاملم هستی

پس حتما باید بری پیش مشاور اگه شوهرتم راضی میشه ۲ تایی برید

ویزیت و مشاوره انلاین زنان بارداری و زایمان

کارای همسرت عادی نیس ولی دوستاتم غیر عادین که از رابطشون و خصوصی ترین نسائل زندگیشون برا هم میگنا

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
ممنون که راهنمایی کردی درسته 🥰اون موقع ها ک خوب من ازش تشکر میکنم یا مثلا غذای خوبم تشکر میکنه ولی ...

حق داری عزیزم 🌹 🌹 

ان‌شاءالله درست بشه.    یاد بگیره 

بخورده تعریف کنه  

اره خب اما حقیقتا من انقدی که پسش زدمبا اینکه همسرم اوایل خیلی از خودش راضی بود وعزت نفس داشت اما ان ...

دقیقا شوهرتون جایی وایساده ک من هستم باز مردا تا بوده همین بوده ولی اکثریت همیشه زنا از گرمی مرداشون ناراحتن تو ی جمعی تا حالا نشنیدم یکی بگه شوهرم ک خی بی خاره و همه برعکسشو شکایت دلرند 

شمام بهش بگید منطقی باشه تا کیفیت رابطتون بالا تر بره امیدوارم ک همه ب ی تعادل برسیم 😂

کارای همسرت عادی نیس ولی دوستاتم غیر عادین که از رابطشون و خصوصی ترین نسائل زندگیشون برا هم میگنا

چی بگم ولی بدم نیست ادم کلی چیز یاد میگیره ولی شاید بده واسه من اصلا ایجاد نمیشه ک بخوام از تجربیاتشون استفاده کنم 

اخه همه فک میکنن مردا هستن نیاز دارن و ببین ادما تو زندگی عادیشون ک روشون نمیشه ک بگند ک واسه همین ه ...

دقیقا همینجوریه

الان اگه اومده بودی میگفتی من سردم و نمیتونم نیاز شوهرمو ارضا کنم میگفتن پس منتظر خیانتش باش 

ولی الان تو تاپیک تو ساکت شدن نهایتا بگن بخاطر بچه ت تحمل کن

تکاپو برای نجات ✨️