2777
2789
عنوان

بغض داره خفم میکنه شوهرم سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4234 بازدید | 74 پست
مشکل داره؟؟یا کلا رابطه براش مهم نیس

الان ک باردار شدم خ بیشتر شده کم توجهیش ولی قبل بارداری یکم بهتر بود میدونی مثلا تو ۱۳سال زندگی انگشت شمار اونی ک میخوام بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا مشکلش چیه ازش پیرس زنشی خجالت نکش ازش

تا میپرسم وای تو همش غر میزنی وای الکی ایراد میگیری 

خوشی زده زیر دلت 

و ... اصلا شاید من بلد نباشم بگم چجوری بگم باور کن دیروز قشنگگگ گفتم پسرم شب دیر خوابید ک اونم خوابید بعد من ۶ صب از حرصصص بیدار شدم ک اونم بیدار شد و دید ناراحتم اوکی شد بعد لالللل بود گفتم چرا چیزی نمیگی اخه میگه اخه کی ۶ صب حال داره همش بهونه میگیری و دنبال ایرادی

چرا مردا اینطوری شدن ☹️

بسکه بیرون پر شده هز دخترای رنگارنگ و ول و باز میدونم الان خیلیا میگن ک دلمون میخواد اینجوری بپوشیم و فلان اما واقعا نتیجه بدی تو زندگیا داشته....

قبلا فقط زن خودشون رو میدیدن تشنش بودن الان دیگ سیرن 

خیلی مردونگی کنن نرن با یسری هرزه همخواب نشن....

تا میپرسم وای تو همش غر میزنی وای الکی ایراد میگیری خوشی زده زیر دلت و ... اصلا شاید من بلد نباشم بگ ...

چند سالته شوهرت چند سالشه؟

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
بهش بگو نیازم و برطرف نکنی جدا میشم میگم مرد نبودی ببین بهش برمیخوره

خو اخه من این کار نمیکنم میدونه الکی میگم و اینکه  من خب خودمم خیلی گرمم اون هفته ای یبار هست ولی کیفیت صفررر اصلا شوخی جنسی نمیکنه هیچ وقت میونی میدونه جدا نمیشم

الان ک باردار شدم خ بیشتر شده کم توجهیش ولی قبل بارداری یکم بهتر بود میدونی مثلا تو ۱۳سال زندگی انگش ...

الان تو رابطه فقط مشکلی داری یا اخلاقش هم اوکی نیس؟بعد از ۱۳ سال باردار شدی

چه مرگشه؟ بچه نداری بیشتر فکر کن به ادامه دادن باهاش مرگ تدریجیه

یه بچه ۷ ساله باردارم هسم بقیه شرایط زندگیمون تقریبا نرمال ولی ببین این بلاتکلیفی دیونم میکنه مثلا بهش بگم بعد فرداش اینا شاید انجام بده ولی اون گرمی ک من میخوام نداره تا اعتراص کنم میگه ما ک رابطمون خوب ک و ....تو غر غروی تو و ...

یه مشکلی دارهچکش کنبعدم ب چیزی شک نکردی برو پیش روانشناسدرکت میکنم حق داری واقعا منم تجربه کردم ادم ...

واقعا ادم اعتماد بنفسش صفررر میشه بعد زن ذاتا دوست داره نازشو کسی بخره اوفففف داغونم اصلا من الان قابل مقایسه با قبل نیسم نمی تونم طلاق بگیرم اصلا میترسم چکش کنم ک بشه قوز بالا قوز

یه بچه ۷ ساله باردارم هسم بقیه شرایط زندگیمون تقریبا نرمال ولی ببین این بلاتکلیفی دیونم میکنه مثلا ب ...

ببین شوهرم منم اینجوریه اون چیزی که من میخام نیست خب اون خصلتش اینه دیگه من در عوضش خودمو اینجوری دلداری میدم که اگه با من سرده لابد خیالم ازش راحته اگه گرم بود چشش دنبال زنای دیگم بود چیکار میکردم 

مثل منی شوهرم همیشه بهانه میاره کثیفم دوش نگرفتم وقت ندارم خستم خوابم میاد حال ندارم 💔💔منم عصیی ام ...

وای میفهممت فشار جنسی یطرف و احساس کمبود و اعتماد بنفس پایین یطرف دایم میگی ب خودت حتما زشتم حتما بد تیپم حتما بو میدم و ...