2777
2789
عنوان

خانومای اشپز

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 116 پست
اخه لوبیا پلوی ما از این لوبیا سبز هاست

لوبیا سبز بگو خوووووووب از اول   

اونو همونطوری درسته  آبپز کن یا بخار پز بزن بر بدن 

لوبیا پلو با گوشتم که میتونی درست کنی .

منم باش یه مدل خوراک درست میکنم .لوبیا ها رو برش دو سه سانتی اریب بزن خوشکل باشن با گوشت مرغ و پیاز داغ و رب گوجه .میتونی قارچ یا فلفل دلمه هم اضافه کنی ولی خودش به تنهایی هم خوشمزه است 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لوبیا سبز بگو خوووووووب از اول     اونو همونطوری درسته  آبپز کن یا بخار پز بزن بر ب ...

نه منظورم اینه که شمامیگید تو پلو بریز بارب منم گفتم لوبیاپلوی ما با لوبیا سبزه نه لوبیا چشم بلبلی

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

نگا کن به توصیه ی ما توهین میکنی؟؟😒😁

نه عزیزم ببخش

منظورم اینه تاحالا نپختم شاید به بدنم نسازه تموم کنم😁😁😁

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

نگا کن به توصیه ی ما توهین میکنی؟؟😒😁

اگه چیز بدی بود تاپیک نمیزدم پیدات کنم دیرووزم رفتم فروشگاه لوبیا خریدم امتحان کنم

نه منظورم اینه که شمامیگید تو پلو بریز بارب منم گفتم لوبیاپلوی ما با لوبیا سبزه نه لوبیا چشم بلبلی

خب عزیزم مگه لوبیای سبز همون لوبیای چشم بلبلی نیست ؟؟؟ 

من اول فکر کردم منظورت لوبیای چشم بلبلی خشک هست .شما منظورت لوبیای چشم بلبلی تازه هست دیگه؟؟؟

با اجازه ی   استارتر   منم مثل شما  چند روز  پیش   یکی  گفته بود    قرمه سبزی رو    با کنسرو  لوبیا  درست میکنم   برام جالب بود    هی دنبالشم  ببینم  با کنسرو   رو  باآبش میریزه؟  رنگ خورشت قرمز  نمیشه    یا بدون آب؟؟   هنوز  ذهنم درگیره   فکر میکنم  باید  خوشمزه  باشه؟     هر کی دیدش  خدا خیرتون  بده   صداش کنید  بیاد😂

خب عزیزم مگه لوبیای سبز همون لوبیای چشم بلبلی نیست ؟؟؟  من اول فکر کردم منظورت لوبیای چشم بلبل ...

نه ازاین خشکها که بسته بندی تو فروشگاهها میفروشن

با اجازه ی   استارتر   منم مثل شما  چند روز  پیش   یکی  گفته بود   ...

شما ابشو نریز قرمز میشه قورمه سبزی باید سبزززز باشه

الان بهتر خوندم بیشتر متوجه شدم 

من خودم لوبیا پلو با لوبیای خشک رو ترجیح میدم به لوبیای سبز حتی بدون گوشت چرخ کرده 

با اجازه ی   استارتر   منم مثل شما  چند روز  پیش   یکی  گفته بود   ...

اگه خیلی قرمز بود که نریز .چون اون خانم میگفت سس گوجه بوده توی کنسروش .

ولی من کنسرو لوبیا میریزم با آب لوبیای داخل قوطی خوب میشه .قوام میده به خورشت رنگشم عوض نمیکنه 

الان بهتر خوندم بیشتر متوجه شدم  من خودم لوبیا پلو با لوبیای خشک رو ترجیح میدم به لوبیای سبز ح ...

یه سوال؟لوبیاسبز همون لوبیا چشم بلبلیه؟؟؟