2777
2789
عنوان

خانومای اشپز

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 116 پست
 شما ترکید ؟خانواده شوهر منم تو قورمه سبزی و آش گوجه میریزن

مامانم تبریزیه. من یبار تو عمرم خوردم بلبلی تو قرمه😆

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره دیگه !!!!! گذاشتیمون سر کار لولوبیا بخورت

ای وااااای من ؛باورکن من نمیدونستم بخدا

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

دوست عزیزم بذار منم بگم بهت

لوبیا چشم بلبلی رو بپز 

خورشت قیمه رو چجوری درست میکنی ؟ عین همون درست کن فقط به جای لپه چشم بلبلی بریز

عاااااااااالی میشه من خییییییلی دوست   

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
دوست عزیزم بذار منم بگم بهت لوبیا چشم بلبلی رو بپز  خورشت قیمه رو چجوری درست میکنی ؟ عین همون ...

چه جالب

حتما امتحانش میکنم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

اگه چیز بدی بود تاپیک نمیزدم پیدات کنم دیرووزم رفتم فروشگاه لوبیا خریدم امتحان کنم

شوخی کردم گلم ایشالا که بپسندی

پختی یا نه هنوز

نه عزیزم عنوز نپختم چندروز مهمونی خونه مامانم بودم امروز اومدیم خونه فعلا قسمت نشده

نه عزیزم عنوز نپختم چندروز مهمونی خونه مامانم بودم امروز اومدیم خونه فعلا قسمت نشده

می بخشیدا

امشب پستاتو میدیدم هی یاد لوبیا چشم بلبلی می افتادم،گفتم بپرسم ببینم پسندیدی یا نه