2777
2789
عنوان

خانومای اشپز

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 116 پست
می بخشیدا امشب پستاتو میدیدم هی یاد لوبیا چشم بلبلی می افتادم،گفتم بپرسم ببینم پسندیدی یا نه

عزیزم نپختم هنوز

ولی خوبی که داشت این بود تازه فهمیدم لوبیاسبز همون لوبیاچشم بلبلیه

من لوبیا پلو رو با لوبیا سبز میپختم و نمیدونستم دوتاش یکیه🙈

پس بدون شک هوشمزه میشه😋

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

عزیزم نپختم هنوز ولی خوبی که داشت این بود تازه فهمیدم لوبیاسبز همون لوبیاچشم بلبلیه من لوبیا پلو ر ...

بروووووو جدی میگی؟یعنی لوبیا سبز برسه میشه‌چشم بلبلی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بچه ها اینجا بهم گفتن خودمم نمیدونستم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

عزیزم پختم تو شویدپلو و چرخکرده ریختم عالی شد

ممنون😋

من با لوبیا چشم بلبلی یه غذا درست میکنم بهش میگن لوبیا پلو شیرازی،حالا واقعا نمیدونم شیرازی هست یا نه ولی فوق العاده خوشمزه است.

لوبیا چشم بلبلی رو میپزم،پیاز داغ درست میکنم و گوشت چرخی رو توش تفت میدم.بعد هویج رو رشته رشته های دراز و کوچیک خرد میکنم و یکم تو روغن تفت میدم و با نمک و زردچوبه و زعفران دم کرده به گوشت و پیاز داغ اضافه میکنم.

برنج و آبکش میکنم و کف قابلمه نون میندازم،حالا لایه لایه از برنج و مواد رو میکشم توی قابلمه.

به جای آب دور برنج هم زعفران دم کرده میدم بهش.

هم قیافه قشنگی داره و هم مزه فوق العاده ای😋

عزیرم لوبیا سبز و لوبیا چشم بلبلی یکی نیستن. لوبیا سبز جزو سبزیجات و لولیا چشم بلبلی جزو حبوبات

منم همینو گفتم واینجا جز این تاپیک جای دیگه هم گفتن که یکیه وقتی لوبیا سبز برسه میشه چشم بلبلی منم تو نت سرچ کردم و شکلشون یکی بود یعنی نرسیده لوبیا چشم بلبلی شبیه لوبیا سبز بود

لوبیا چشم بلبلی این شکلیه

اره عزیزم تو خونه دارم 

ولی وقتی لوبیا سبز رو توشو باز میکنی میبینی که لوبیاهای ریز توش داره که وقتی اینا میرسن میشن لوبیا چشم بلبلی

عزیزم پختم تو شویدپلو و چرخکرده ریختم عالی شد ممنون😋

نازی گلم خداروشکر دوست داشتی