2777
2789
عنوان

خانومای اشپز

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 116 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توی سوپ ماهی هم میریزیم  ماهی رو میجوشونیم با زردچوبه و پیاز خام و اب . بعد تیغ هاش رو جدا میک ...

وای من تازه میفهمم چیزی بلد نیستم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

ما بهش میگیم شله . گفتم هی نگید چیه گفتم سوپ یا اش😃

حنانه جون این شله خوشمزه میشه🙈

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

من اصلا استفاده ندارم تو خونه...ولی شنیدم تو شوید پلو میریزن

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من اصلا استفاده ندارم تو خونه...ولی شنیدم تو شوید پلو میریزن

منم تاحالا استفاده نکردم قبلا اینجادیدم میریزن تو شوید پلو گفتم بخرم امتحان کنم

ماهم تو شوید پلو میریزیم ....

با جوجه کباب عالیه امتحان کن .

میشه سبزیش مخلوطی از جعفری گشنیزی و شوید باشه 

یه مدلم من با تن ماهی و زعفرون با پیاز داغ آماده میکردم برای لا به لای پلو واقعا معرکه بود .

اصل کاری هم که دیگه لوبیا پلو معروفه با گوشت چرخ کرده و رب گوجه 

منم تاحالا استفاده نکردم قبلا اینجادیدم میریزن تو شوید پلو گفتم بخرم امتحان کنم

شاید خوب شه ...

حالا شما درست کن،خوب شد بگید ماهم امتحان کنیم ...

میسی

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ماهم تو شوید پلو میریزیم .... با جوجه کباب عالیه امتحان کن .  میشه سبزیش مخلوطی از جعفری گشنی ...

اخه لوبیا پلوی ما از این لوبیا سبز هاست

شاید خوب شه ... حالا شما درست کن،خوب شد بگید ماهم امتحان کنیم ... میسی

چشم البته اگه زنده موندم😂😂

چشم البته اگه زنده موندم😂😂

😢خدا سلامتی بده ...ای بابا