2777
2789

کفویت درهمه امور باید باشه.  قد هم باید تناسب باشه. خط کشی های بیخود،  باعث صدمه میشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

صد درصد نمیشه گفت ولی هرکسی یک سلیقه ایی داره معمولا دختراهم نیاز به یک حامی دارن وقتی یکی ازشون بلند تر باشه حس امنیت میکیرن برای همین معمولا پسرا قد کوتاه و دخترا قد بلند دویت دارن بک چیز کاملا منطقی از لحاظ ذهنی ولی خب چه بهتر که درمان بشه (البته بعید بدونم)

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد خوب باشه یک و پنجاه باشه اصلا اون دخترا هنوز به شعور ازدواج نرسیدن واقعا

اصلا حرفت قشنگ نیس هرکی طبق خودش میگه

من قدم 168 یه خاستگار داشتم قدش تقریبا نزدیک به من بود

هیچ حسی نداشتم بهش طبیعتا اگه قدم کوتاه تر بود قبول میکردم

برم با یکی که حسی ندارم بهش خیانت به خود وطرف مقابلم نیست؟

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

نه بابا حسودی چیه .حالا مگه تو رابطه رفتن چی داره

حالا که چیزی نداره چرا انقدر درگیری و وسط نینی سایت درموردش تاپیک میزنی

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

اینم هست به چشم خودم دیدم 🙄 حالا خودشون یه قرون هم ته جیبشون نیست

من ۹۰ درصد خاستگارام میومدن میپرسیدن طبقه بالا رو ساختین 

دنبال این هستن پدر زن ساپورتشون کنه 

خودشون بخورن بخوابن 

عزیزم سلیقه‌ایه خب 

مگه میشه ما از شما بپرسیم چرا مثلا از فلان چیز حتما خوشت میاد یا حتما بدت میاد ؟!

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

نه بابا حسودی چیه .حالا مگه تو رابطه رفتن چی داره

باور کن حسودی میکنن. یه پستی بود تو اینستا یه اقایی بود خیلی جداب چشم ابی مو خوش حالت همه پسرا میگفتن چیه این اصلا خوب نیست دخترا ظاهر پرستن این کجاش خوش قیافس خیلی زشته و... کلی چیز دیگ 

چون ملاک پسرام شده پدر زن پولدار و دختر شاغل

چون یکی مثل قدش بلنده 

شوهر زیر ۱۸۰به کارش نمیاد

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

اصلا حرفت قشنگ نیس هرکی طبق خودش میگهمن قدم 168 یه خاستگار داشتم قدش تقریبا نزدیک به من بودهیچ حسی ن ...

ببین گلی من برای کسی گفتم به شعور ازدواج نرسیده که قد براش ملاک اول باشه وگرنه خب طبیعیه آدم دوست داره از لحاظ ظاهری به همسرش بخوره و تفاوت تابلو نداشته باشن