2777
2789
نیست پسرای ایرانی نود درصد بالا صد و هشتادن اون ده درصد رو تحویل نمیگیرن 🤣🤣🤣🤣🤣

😂اره خداروشک همه پسرا اکثرا قدشون بلنده دیدم 

اخه معیار قد خدای مهمه حداقل 15 سانت ازت بلند تر باشه بشه کنارش راحت راه رفت 

با ۴۳ سال سن و تجربه بهتون میگم معیارهای هرکی فرق داره معیارتون هرچی هست روش بمونین حتی قد ظاهر هرچی چون و اصلا هم عیب نیست بیشمار آدم میتونم بهتون نشون بدم ظاهر که ندارن هیچ اخلاقم ندارن قطعا طاهر مهمه و طاهر کسی خوب باشه دلیل نمیشه اخلاقش بد باشه و برعکس اتفاقا هرچی بد قیافه و بد تیپ بدتر خائن و روانی درمیان از همه بیشتر اونا کلاس میان پس برای خودتون و معیارهاتون ارزش بزارید این شعارهای الکی اخلاق مهمه پول ظاهر مهم نیست مال تو فیلم هاست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بهم دیگه میخورید واقعا خیلی مهمه کنار هم بهم بخورید بیشتر

والا اینجا دختر ۱۵۰ قد به ۱۸۰ میگه کوتاه

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

با ۴۳ سال سن و تجربه بهتون میگم معیارهای هرکی فرق داره معیارتون هرچی هست روش بمونین حتی قد ظاهر هرچی ...

اخه اخلاق خوب رابطه مستقیمی با ظاهر و پول داره 

اونی که اخلاق خوب داره یعنی تنبل نیست و دنبال کار و تلاشه 

اونی که اخلاق خوب داره شلخته و کثیف نیست و به ظاهرش اهمیت میده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

من ۱۷۵ با اونیم که هستم ۱۷۸ ولی کلا استایل خانما یجوری که بلندتر هم دیده میشن برا من که اوکیه و با هم قدی مشکلی ندارم اتفاقا وقتایی که کفش لژدار میپوشه یکم قدش بلندتر میشه انگار معذبم حس راحتی ندارم.

با ۴۳ سال سن و تجربه بهتون میگم معیارهای هرکی فرق داره معیارتون هرچی هست روش بمونین حتی قد ظاهر هرچی ...

بنظر من ادم یا باید با ا می که معیارشو داره ازدواج کنه یا واقعا باید معیارو تغییر بده نه اینکه با ادمی که معیارشو نداره ازدواج کنه 

ولی در مورد قد بنظرم الان انقدر ازدواج سخت شده و همینطوری که ما دنبال یک ادم ۱۰۰ درصدیم اقایون هم هستن 

و واقع نگرانه بخوایم نگاه کنیم ادم اگر ۵ تا معیار داشته باشه در بهترین حالت به سه تاش میرسه 

من خودم بشخص چیزهای مهم تری برام بود که اون سه تا کارتمو خرجش کنم 

مثلا برام مهم  بود طرف متعهد باشه عرضه کار داشتا باشه و بدلم بشینه  تا حالا مثلا ۵ سانت قدش بلند تر باشه

دقیقا همسر منم ۱۷۰ ولی واقعا بدلم نشسته

از نظر شخص من تو زندگی مشترک در برابر همه مسائل قد واقعا جایگاه ناچیزی داره....من تو انتخابم سطح فرهنگی تحصیلات خوب سطح فکری بالا  و هدفدار بودن مرد الویت اصلیم بود بعدش اینکه ظاهر و تیپش به دلم بشبنه

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .