2777
2789
من ۹۰ درصد خاستگارام میومدن میپرسیدن طبقه بالا رو ساختین دنبال این هستن پدر زن ساپورتشون کنه خودشون ...

من مجردم 

بابام از الان میگه حواست باشه هیچ کدوم از اموالتو به نام شوهرت نکنی 🤣

حالا من نمیگم همه ی ما زنا خوبیما ولی خب توی این دوره زمونه باید حواسمون باشه 

چه‌ پسر چه دختر

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد خوب باشه یک و پنجاه باشه اصلا اون دخترا هنوز به شعور ازدواج نرسیدن واقعا

وقتی خودمون قد بلندیم

پسر هم باید قد بلند باشه

شوهر با قد یک و پنجاه به چه کارم میاد وقتی خودم ۱۷۵ هستم!!!

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

ببین گلی من برای کسی گفتم به شعور ازدواج نرسیده که قد براش ملاک اول باشه وگرنه خب طبیعیه آدم دوست دا ...

اگر اینطوره درسته حرفتون

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

مثل اینه بپرسی چرا پسرا دختر خوشگل و خوش هیکل دوست دارند چرا این معیار ظاهرشونه؟چه درست و چه غلط

جالب اینجاس اکثر بازیگرای جذای و خواننده ها مث شادمهر زیر 180 هستن . 

وقتی خودمون قد بلندیمپسر هم باید قد بلند باشهشوهر با قد یک و پنجاه به چه کارم میاد وقتی خودم ۱۷۵ هست ...

عزیزم خب شما خودت داری میگی قدت بلنده خب باید ظاهراً به همسرت بیاد الان مد شده دخترای با قد معمولی دنبال پسر خیلی قدبلندن به هرقیمتی گاهی اخلاق براشون در درجه دومه

نه خیر

باشه

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

قدیما برعکس نبود؟😂

اره قدیما دخترا دنبال شوهر پولدار بودن الان هم پسرا هم دخترا دنبال همسر پولدارن 🤣 البته نه همشون 

بیشتر یه حالت طنز داره 

توی فضای مجازی همه دنبال آدم قد بلند جذاب پولدار و زیبان 

اما توی واقعیت میبینی خیلی ها توجهشون به اخلاقه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜