2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیگم

ولی وقتی 95 درصد پسرا شعور ندارن و زوال عقلن و ملاکشون داف و پلنگ بودن و زیبایی نباید گله و شکایت کنن

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

یطوری می گید انگار معیار آقایون ایمان، تقوا و عمل صالح هست؟!!

خودتون روی دخترهای مردم هزارتا عیب و ایراد میذارید

نوبت دختر که میشه ایرادهای خودتون رو به روتون میاره ناراحت می شید؟!!

چون ملاک پسرا هم واسه رابطه قیافه و اندامه،ی دختر تا ی درصدی از زیبایی رو نداشته باشه ازدواج ک هیچی ...

زورشون میاد چون مردی که چهره و قد و هیکل خوبی داشته باشه کمه اکثرا خیلی .... حسودی میکنن به پسرای خوشگل 

هرکسی سلیقه ای داره که باید در ازدواج سلیقه شو در نظر بگیره 

وگرنه بعدا پشیمون میکنه 

من پول و ماشین و خونه برام مهم نبود در نظرم نگرفتم الانم بهم فشار نمیاد شوهرم نداره باهم داریم کم کم میخریم 

ظاهر هم دوست داشتم بالای ۱۷۵ باشه که بود اخلاقشم برام مهم بود.  یکی که براش پول مهمه حتمااااا باید در نظر بگیره مگر اینکه تفکرش عوض شه 

شوهر منم در ازاش به ظاهر خیلی حساس نبود یا پولداری خانواده ام بعضی مرد ها هم دنبال خیلیییی زیبا میگردن و خانواده پولدار دختر

ولی بنطرم الان معیار پسرا فقط پول پدر دختر

اینم هست 

به چشم خودم دیدم 🙄 حالا خودشون یه قرون هم ته جیبشون نیست 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من ک نه همین ک ب دل بشینه کافیه

اگه اینجوری باشه منم میگم من که نه همین که قدش ۱۴۰ باشه کافیه

ولی اینا شعاره !

واقعیت جامعه این شکلیه که دخترایی که داف و پلنگ نیستن و پسرایی که پولدار و قد بلند نیستن تنها میمونن 

{ خانم هستم }