2777
2789
عنوان

بوی بد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 97 پست
شده از یجایی رد شدم طرف انقد بوی گند میداده چن دیقه پیش رو شده بود ولی بوش تو فضا مونده  ادم ب ...

اره دیدی بعضیاشون دیگه انقد بوی بد میدن خودشون میزان ولی بوی گند عرقشون میمونه

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میدونم هوا گرمه ولی خب با ی مام و بادی  و عطر که دیگه بوی بد نباید داد

نه ببین کلا بعضی ها گنده بو ما میگیم هستن هر چی حموم برن ،مام بزنن بو میده بدنشون ،من خودم اصلا عرق نمیکنم جز از قسمت شکم بو نداره ولی دیدم یکی خیلی حموم هم می‌ره مام هم زده ولی بلافاصله‌ عرق و بو داره طبعشونه

شده از یجایی رد شدم طرف انقد بوی گند میداده چن دیقه پیش رد شده بود ولی بوش تو فضا مونده  ادم ب ...

منم برام پیش اومده بو عرقش مدتی مونده تو فضا 

من با وجود اینکه خساست پوستی شدید دارم هنوز مام میزنم انقدم میسوزه و اذیت میشم اما همیشه میزنم 

ادکلن؟ 

اره

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

من دخترم تازه موهای زیر بغلش در اومده از ترس اینکه زیاد تر بشن هنوز شیو شون نکرده البته فک کنم یکی دوباره زده. یبار زیر بغلش و با ژل الوئه ورا و تیغ شیوه کرد و بعدش دوش گرفت و اومده بودم مثل اینکه ی مام صابونی خنک زده بود اینقدر این بچه خوشبو شده بود میومد نزدیک میگفتم فقط بوش کنم. با چی بگم بزنه زیربغلشو ک زیاد نشه؟ میگه مامان تابستونی میخام تاپ بپوشم ولی میترسم موهام بیشتر بشه زیربغلم سیاه بشه زشت بشم

نه ببین کلا بعضی ها گنده بو ما میگیم هستن هر چی حموم برن ،مام بزنن بو میده بدنشون ،من خودم اصلا عرق ...

وای این دیگه خیلی بده🤦🏼‍♀️

منم برام پیش اومده بو عرقش مدتی مونده تو فضا  من با وجود اینکه خساست پوستی شدید دارم هنوز مام ...

کاش همه همینطوری بودن