2789
هر کس بو داره بدنش حالا دیگه کدوم قسمت باشه ما میگیم گنده بو ،مثلا یکی زیر بغل یکی پا یکی دهن یکی سر ...

حتما چیزایی میخوره یا ذاتا عرقش بد بو هست 

من تو خونه اصلا عرق نمیکنم ولی کلا عرفم بو نمیده فقط خیس میشه اونم اگه بیرون از خونه باشم یا در حال پیاده روی سریع

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وااای خوشبحال شما که رک گفتی من دلم نمیاد بهشون بگم🤣🥲

منم ادم رکی نیستم ولی دیگه خفه شده بودم رو به موت بودم

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و بجای من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...❤️🩹

من یبار تو ی ویدیو دیدم پد روزانه رو گذاشت زیربغلش و رفته بود مهمونی ی جا رفت ی لحظه پد خیسو برداشت و یکی جدید گذاشت و یکم اسپری زد. امیدوارم پد مناسب پیدا کنم منم از این ایده استفاده کنم البته من بدنم بو نمی‌ده 

هر کس بو داره بدنش حالا دیگه کدوم قسمت باشه ما میگیم گنده بو ،مثلا یکی زیر بغل یکی پا یکی دهن یکی سر ...

اره میدونم هوا گرمه ولی خب با ی مام و بادی  و عطر که دیگه بوی بد نباید داد

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..🤍

خیلی بده🤦🏼‍♀️

من خودمم عرقم بد بو متاسفانه 

دوش میگیرم مام میزنم تا یک روز خوبه ...باید دوباره مام بزنم ک زیر بغلم حساسیت میده و شاید میخاره

اما اصلا نمی‌ذارم در حدی بشه ک بقیه بفهمن 

شانس زیر بغلم حساسیت داره خیلیییییییی اذیت میشم مام میزنم میسوزه ، اما چاره ای نیس 

شده از یجایی رد شدم طرف انقد بوی گند میداده چن دیقه پیش رد شده بود ولی بوش تو فضا مونده 

ادم بیرون میره دوش میگیره لباس تمیز میپوشه هم حس تازگی داره هم اعتماد بنفس