نمکیم مدیر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 عنوان بوی بد😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 97 پست امروز توی تاکسی بوی عرق ی خانومه ای کشتم😕کاش توی تابستون حداقل روزی یبار برن حموم میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂 1403/03/28 | 00:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 منم چند روزه خیلییییی بو عرق بهم خورده خیلی بده🤦🏼♀️ میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38279 هر کس بو داره بدنش حالا دیگه کدوم قسمت باشه ما میگیم گنده بو ،مثلا یکی زیر بغل یکی پا یکی دهن یکی سر ... حتما چیزایی میخوره یا ذاتا عرقش بد بو هست من تو خونه اصلا عرق نمیکنم ولی کلا عرفم بو نمیده فقط خیس میشه اونم اگه بیرون از خونه باشم یا در حال پیاده روی سریع
دختر_قوی82 عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 487 وااای خوشبحال شما که رک گفتی من دلم نمیاد بهشون بگم🤣🥲 منم ادم رکی نیستم ولی دیگه خفه شده بودم رو به موت بودم گریستم به یاد تمام رویاهایی که تا میخواستم نوازششان کنم پژمردند😭😭😭😔💔
۰۱۰۱۰۱۰۱ عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 183 من یبار تو ی ویدیو دیدم پد روزانه رو گذاشت زیربغلش و رفته بود مهمونی ی جا رفت ی لحظه پد خیسو برداشت و یکی جدید گذاشت و یکم اسپری زد. امیدوارم پد مناسب پیدا کنم منم از این ایده استفاده کنم البته من بدنم بو نمیده
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 هر کس بو داره بدنش حالا دیگه کدوم قسمت باشه ما میگیم گنده بو ،مثلا یکی زیر بغل یکی پا یکی دهن یکی سر ... اره میدونم هوا گرمه ولی خب با ی مام و بادی و عطر که دیگه بوی بد نباید داد میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
faghtkhoda_66 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 11687 خیلی بده🤦🏼♀️ من خودمم عرقم بد بو متاسفانه دوش میگیرم مام میزنم تا یک روز خوبه ...باید دوباره مام بزنم ک زیر بغلم حساسیت میده و شاید میخارهاما اصلا نمیذارم در حدی بشه ک بقیه بفهمن شانس زیر بغلم حساسیت داره خیلیییییییی اذیت میشم مام میزنم میسوزه ، اما چاره ای نیس
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38279 میشه ی عطر و بادی و لوسیون بهم معرفی کنین؟ خنک و گلی😂🌞ملایم ترجیحاااا لوسیون نمیدونم چون استفاده ندارم بادی اسپلش لدورا ادکلن اکلت. بامب شل
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 من یبار تو ی ویدیو دیدم پد روزانه رو گذاشت زیربغلش و رفته بود مهمونی ی جا رفت ی لحظه پد خیسو برداشت ... چه جالب میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
فرشته_فامیل عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 2363 حتما چیزایی میخوره یا ذاتا عرقش بد بو هست من تو خونه اصلا عرق نمیکنم ولی کلا عرفم بو نمیده فق ... اره طبع هم هست ،عطر هم میزنن دیگه بدتر نباید بزنن تو تابستان بنظر من ،امسال خیلی گرمه
۰۱۰۱۰۱۰۱ عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 183 لوسیون نمیدونم چون استفاده ندارم بادی اسپلش لدورا ادکلن اکلت. بامب شل ممنونم
hado عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 15340 شده از یجایی رد شدم طرف انقد بوی گند میداده چن دیقه پیش رد شده بود ولی بوش تو فضا مونده ادم بیرون میره دوش میگیره لباس تمیز میپوشه هم حس تازگی داره هم اعتماد بنفس
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38279 من یبار تو ی ویدیو دیدم پد روزانه رو گذاشت زیربغلش و رفته بود مهمونی ی جا رفت ی لحظه پد خیسو برداشت ... تیشرت رو بگیر پدش، داخلشه
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 لوسیون نمیدونم چون استفاده ندارم بادی اسپلش لدورا ادکلن اکلت. بامب شل میس دیورم خیلی خوبهه میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
۰۱۰۱۰۱۰۱ عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 183 اره طبع هم هست ،عطر هم میزنن دیگه بدتر نباید بزنن تو تابستان بنظر من ،امسال خیلی گرمه یعنی عطر بده؟ بادی اسپلش و مام و لوسیون معطر بنظرتون کافیه یعنی؟