نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 عنوان بوی بد😭 2162 بازدید | 97 پست امروز توی تاکسی بوی عرق ی خانومه ای کشتم😕کاش توی تابستون حداقل روزی یبار برن حموم میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂 1403/03/28 | 00:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوووفرم عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1272 ای کاش هر جا برید کامنت اولم نبودم یعنی افم😂👌"جایی نظر دادم لطفا دخالت نکنید"
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 بهش گفتید؟ نه.. میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
هوووووففففف عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 15467 واقعا خیلی زشته بوی عرقت کسی رو اذیت کنه ،اخه یه حموم چقدر طول میکشه تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 ای کاش 🥲👌 میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 آرایش دارن عمل دارن قر و فر دارن ولی بو میدن منم خییلی دیدم دقیقااا میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
mamanmontazer1403 عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 1854 بعضیا خیلی بی فرهنگن منم بدم میاد واون طرف ازچشمم میفته بابوی عرقش بعضیا بوی عرق تندی دارن بایدمام یااسپری استفاده کنن
هوووووففففف عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 15467 آرایش دارن عمل دارن قر و فر دارن ولی بو میدن منم خییلی دیدم به نظرمن بهترین زیبایی تمیزیه وبوی خوب دادن تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38279 واقعا خیلی زشته بوی عرقت کسی رو اذیت کنه ،اخه یه حموم چقدر طول میکشه من با ی دوش و مام دو هفته هم بو نمیدم اگه حمام نرم بعضیا که خودشون میدونن عرقسون بو میده دیگه باید بفهمن
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 واقعا خیلی زشته بوی عرقت کسی رو اذیت کنه ،اخه یه حموم چقدر طول میکشه خیلی اصلا زشته که ی خانم بو بده واقعا میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38279 به نظرمن بهترین زیبایی تمیزیه وبوی خوب دادن آفرین منم همیشه همینم تر تمیز و معطر ی کوچولو هم آرایش
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 بعضیا خیلی بی فرهنگن منم بدم میاد واون طرف ازچشمم میفته بابوی عرقش بعضیا بوی عرق تندی دارن بایدمام ی ... اره والا آدمم دلش نمیاد هیچی بگه مجبوره تحمل کنه بوی گند عرقو..کاش خودشون بفهمن اصلا ما هیچی واسه خودشون زشت نیست؟ میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
هوووووففففف عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 15467 آفرین منم همیشه همینم تر تمیز و معطر ی کوچولو هم آرایش من فقط رژوریمل استفاده میکنم حتی براعروسی ،سالی یه باررنگ مو،ولی هرروز حموم میرم هم تابستون هم زمستون،ادکلن تلخ وسرد هم میزنم تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸