2777
2789
عنوان

بوی بد😭

2162 بازدید | 97 پست

امروز توی تاکسی بوی عرق ی خانومه ای کشتم😕

کاش توی تابستون حداقل روزی یبار برن حموم 

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتید؟

نه..

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
ای کاش

🥲👌

آرایش دارن عمل دارن قر و فر دارن ولی بو میدن منم خییلی دیدم 

دقیقااا

آرایش دارن عمل دارن قر و فر دارن ولی بو میدن منم خییلی دیدم 

به نظرمن بهترین زیبایی تمیزیه وبوی خوب دادن

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

واقعا خیلی زشته بوی عرقت کسی رو اذیت کنه ،اخه یه حموم چقدر طول میکشه

من با ی دوش و مام دو هفته هم بو نمیدم اگه حمام نرم بعضیا که خودشون میدونن عرقسون بو میده دیگه باید بفهمن 

واقعا خیلی زشته بوی عرقت کسی رو اذیت کنه ،اخه یه حموم چقدر طول میکشه

خیلی اصلا زشته که ی خانم بو بده واقعا

بعضیا خیلی بی فرهنگن منم بدم میاد واون طرف ازچشمم میفته بابوی عرقش بعضیا بوی عرق تندی دارن بایدمام ی ...

اره والا آدمم دلش نمیاد هیچی بگه مجبوره تحمل کنه بوی گند عرقو..کاش خودشون بفهمن اصلا ما هیچی واسه خودشون زشت نیست؟

آفرین منم همیشه همینم تر تمیز و معطر ی کوچولو هم آرایش 

من فقط رژوریمل استفاده میکنم حتی براعروسی ،سالی یه باررنگ مو،ولی هرروز حموم میرم هم تابستون هم زمستون،ادکلن تلخ وسرد هم میزنم 

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸