نمکیم مدیر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 عنوان بوی بد😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 97 پست امروز توی تاکسی بوی عرق ی خانومه ای کشتم😕کاش توی تابستون حداقل روزی یبار برن حموم میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂 1403/03/28 | 00:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38279 اگه عطر تو جای شلوغ نزنی آره ربطش، رو متوجه نمیشم دوش بگیرن مام بزنن بادی بزنن به بدن ادکلن به لباس
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 نداشتمش بیشتر مردونه میزنم ساواچ ها انواعش ورساچ ها انواعش کازاموراتی مفیستو ... تام فور فابیولسم خیلی خوبه استفاده کردین؟ میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38279 من دخترم تازه موهای زیر بغلش در اومده از ترس اینکه زیاد تر بشن هنوز شیو شون نکرده البته فک کنم یکی د ... کرم مو بر
faghtkhoda_66 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 11687 کاش همه همینطوری بودن بخدا انقد اذیتم ، دیشب تا صبح پوستم میسوخت اما میزنم ، مادرم میگه نزن اذیت میشی ، ولی خیلی بدم میاد بو عرقم بیاد و کسی بفهمه خیلی زشته بابا
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38279 تام فور فابیولسم خیلی خوبه استفاده کردین؟ نه عود وود دارم با لاست چری از این برند
گندمک_سابق عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 621 شاید مشکل داشته باشنمنظورم اینه تند تند عرق میکنه و... کاربریم یه هفته تعلیق شده @gandmak
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 بخدا انقد اذیتم ، دیشب تا صبح پوستم میسوخت اما میزنم ، مادرم میگه نزن اذیت میشی ، ولی خیلی ب ... دقیقا خیلی زشت و غیر قابل تحمله مخصوصا توی جمع اخی عزیزم میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 شاید مشکل داشته باشن منظورم اینه تند تند عرق میکنه و... بخدا مشکلی هم باشه با ی ادکلن و حموم حل میشه میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 مام و اسپری بزنید بو نمیدین دیگه نمیزنن اخه طرف سر تا پا عمل کلی آرایشولی بوی بد میده😵💫 میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40482 کسایی دیدم که شرایط حموم رفتن نداشتن توی زیر پله میخوابیدن چه چیزا دیدم تا این سنم دیگه کسی بو هم بده مسیرم رو جدا میکنم چون نمیدونم طرف مشکلش چیهبلکه افسردسبلکه مریضی خاصی داره بو میده عرقشبلکه از کارگری میاد و .....
ساری۲۱ عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3715 لوسیون نمیدونم چون استفاده ندارم بادی اسپلش لدورا ادکلن اکلت. بامب شل میشه یه ادکلن خنک و سرد معرفی کنی قیمت حدودیش امبگی
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 کسایی دیدم که شرایط حموم رفتن نداشتن توی زیر پله میخوابیدن چه چیزا دیدم تا این سنم&nbs ... اره درسته..اینا شرایطشون فرق میکنه و قابل درکن ولی بقیه چی میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂