2777
2789
عنوان

بوی بد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 97 پست
نداشتمش  بیشتر مردونه میزنم ساواچ ها انواع‌ش  ورساچ ها انواع‌ش  کازاموراتی مفیستو ...

تام فور فابیولسم خیلی خوبه استفاده کردین؟

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا انقد اذیتم ، دیشب تا صبح پوستم می‌سوخت  اما میزنم ، مادرم میگه نزن اذیت میشی ، ولی خیلی ب ...

دقیقا خیلی زشت و غیر قابل تحمله مخصوصا توی جمع 

اخی عزیزم 

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
شاید مشکل داشته باشن منظورم اینه تند تند عرق می‌کنه و...

بخدا مشکلی هم باشه با ی ادکلن و حموم حل میشه

مام و اسپری بزنید بو نمیدین دیگه

نمیزنن اخه طرف سر تا پا عمل کلی آرایش

ولی بوی بد میده😵‍💫

کسایی دیدم که شرایط حموم رفتن نداشتن 

توی زیر پله میخوابیدن 

چه چیزا دیدم تا این سنم 

دیگه کسی بو هم بده مسیرم رو جدا میکنم 

چون نمیدونم طرف مشکلش چیه

بلکه افسردس

بلکه مریضی خاصی داره بو میده عرقش

بلکه از کارگری میاد 

و .....

کسایی دیدم که شرایط حموم رفتن نداشتن  توی زیر پله میخوابیدن  چه چیزا دیدم تا این سنم&nbs ...

اره درسته..

اینا شرایطشون فرق میکنه و قابل درکن ولی بقیه چی