2777
2789

من ۱۵ کیلو کم کردم 

قندیجات حذف

کم خوردن

سبیزیجات زیاد

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...‏همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)

من هیچی حذف نکردم ولی هر وعده رو کمتر کردم مثلاً قبلاً اگه ۲۰ قاشق برنج می‌خوردم کردم ۱۰_۹ قاشق ولی هیچی حذف نکردم تو یه ماه لاغر شدم استخوان لگنمو واقعا خیلی‌ خوب حسش می‌کنم 

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من نزدیک ۳۰ کیلو تو چهار سال کم کردم به دلایل خیلی زیاد 

فقط ده کیلوشو رژیم گرفتم و فستینگ کردم 

بقیه شو بخاطر استرس 

یا مریض شدن 

یا کلی چیزای دیگ 

و اینکه یکمم غذامو کم کرده بودم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
من نزدیک ۳۰ کیلو تو چهار سال کم کردم به دلایل خیلی زیاد  فقط ده کیلوشو رژیم گرفتم و فستینگ کرد ...

۱۰ کیلو دیگ هم میخوام بیارم پایین 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
من هیچی حذف نکردم ولی هر وعده رو کمتر کردم مثلاً قبلاً اگه ۲۰ قاشق برنج می‌خوردم کردم ۱۰_۹ قاشق ولی ...

ای جان

کاش منم لاغر شم

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
معمولا ۱۵ کیلو لاغری تو ۳ ماه انجام میشه بستگی به رژیم فرد و خود فرد داره

من ارادم خیلی ضعیف شده همش گرسنمه😢😢البته من ۸ کلیو کلا میخام کم کنم

چقدر طول کشید🥺؟

من تو دوهفته ده کیلو کم کردم

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...‏همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)

اوه زیادی لاغر نمیشید؟

چرا همه بهم میگن خودتو مسخره کردی شورشو دراوردی ولی من رپانیم 😐از بچگی با خودمم لج دارم چه برسه بقیه

چرا همه بهم میگن خودتو مسخره کردی شورشو دراوردی ولی من رپانیم 😐از بچگی با خودمم لج دارم چه برسه بقی ...

کاش منم ارادم قوی بشه😟

کاش منم ارادم قوی بشه😟

به بعدش فک کن که چیزی که میخوای میرسی 

برو تو پینترست اندام دخترایی که باشگاه میرنو ببین 

ببین لباس چقد قشنگ میمونه تو تنشون 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز