2777
2789

من ۱۵ کیلو کم کردم 

قندیجات حذف

کم خوردن

سبیزیجات زیاد

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

من هیچی حذف نکردم ولی هر وعده رو کمتر کردم مثلاً قبلاً اگه ۲۰ قاشق برنج می‌خوردم کردم ۱۰_۹ قاشق ولی هیچی حذف نکردم تو یه ماه لاغر شدم استخوان لگنمو واقعا خیلی‌ خوب حسش می‌کنم 

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نزدیک ۳۰ کیلو تو چهار سال کم کردم به دلایل خیلی زیاد 

فقط ده کیلوشو رژیم گرفتم و فستینگ کردم 

بقیه شو بخاطر استرس 

یا مریض شدن 

یا کلی چیزای دیگ 

و اینکه یکمم غذامو کم کرده بودم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
من نزدیک ۳۰ کیلو تو چهار سال کم کردم به دلایل خیلی زیاد  فقط ده کیلوشو رژیم گرفتم و فستینگ کرد ...

۱۰ کیلو دیگ هم میخوام بیارم پایین 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
من هیچی حذف نکردم ولی هر وعده رو کمتر کردم مثلاً قبلاً اگه ۲۰ قاشق برنج می‌خوردم کردم ۱۰_۹ قاشق ولی ...

ای جان

کاش منم لاغر شم

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
معمولا ۱۵ کیلو لاغری تو ۳ ماه انجام میشه بستگی به رژیم فرد و خود فرد داره

من ارادم خیلی ضعیف شده همش گرسنمه😢😢البته من ۸ کلیو کلا میخام کم کنم

چقدر طول کشید🥺؟

من تو دوهفته ده کیلو کم کردم

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

اوه زیادی لاغر نمیشید؟

چرا همه بهم میگن خودتو مسخره کردی شورشو دراوردی ولی من رپانیم 😐از بچگی با خودمم لج دارم چه برسه بقیه

چرا همه بهم میگن خودتو مسخره کردی شورشو دراوردی ولی من رپانیم 😐از بچگی با خودمم لج دارم چه برسه بقی ...

کاش منم ارادم قوی بشه😟

کاش منم ارادم قوی بشه😟

به بعدش فک کن که چیزی که میخوای میرسی 

برو تو پینترست اندام دخترایی که باشگاه میرنو ببین 

ببین لباس چقد قشنگ میمونه تو تنشون