2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من نگفتم که همه طلاق میگیرن بله درکنار سلامتی که اسلیو میاره کمردرد پا درد کبد چرب بالاتر گفتم مشکلات قلبی تنفسی حتی مشکلات خواب حتی میگرن همه رو می‌تونه درمان کنه یه سبک جدید از زندگی رو به آدم القا کنه سلامتی بیاره حس اعتماد به نفس میاره تنبلی تخمدان رو درمان می‌کنه و شاید هزاران خوبی دیگه ای هم که داشته باشه یک درصد هم بگذاریم معایبش گفته بشه دیگه هرکسی تو زندگی خودش مختاره هرجور تصمیم بگیره 

گذر زمان ثابت می‌کنه که هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست.

برای کسانی هم که تا الان عمل نکردن این عمل شرایط پیچیده ای نداره اول دکترتون رو انتخاب میکنین یه پزشک عمومی پیش خودشون یه سری سونو و آزمایش و آندوسکوپی و تست بارداری و پاپ اسمیر می‌نویسه یه قد و وزن و شرح حال ازتون میگیره یه سری تأییدیه دکتر قلب و روانشناسی و اینا میخواد که مشکل خاصی نداشته باشین بعد دیگه نوع عمل و تاریخ و بیمارستان و...براتون مشخص میکنن 

من یه پیج دارم شوهرش قبل عید بوتاکس معده کرد الان خیلی لاغر شده  میگفت تا ۱۵ کیلو یا حتی بیشتر امکان لاغری هست 

هم هزینه اش کمتره هم اینکه خب ریسک عمل و بیهوشی و بخیه و...نداره یه بیهوشی حدودا بیست دقیقه ای هست همین 

اگه میخوای راجع به این هم تحقیق کن شاید بهتر از عمل باشه برات 

نگفتن همه طلاق مگیرن که  ولی حقیقت اینه یه عده کارشون به اونجا کشیده میشه منم دیدم

ممنون از نظر شما،کاش بعضی از ماها چشممون رو حقایق باز کنیم و بپذیریم در کنار هر خوبی بدی هم هست 

من یه پیج دارم شوهرش قبل عید بوتاکس معده کرد الان خیلی لاغر شده  میگفت تا ۱۵ کیلو یا حتی بیشتر ...

اتفاقا اول میخواستم بوتاکس معده انجام بدم که میگن دصد جوابدهیش کمه و بگیر نگیر داره

لاغری به چه قیمتی؟میدونین یکی از عوارض این عمل مرگه البته زیر۵درصد،نشتی یا لیک که در مواردعدم تشخیص ...

از کامنت شما اینجور برداشت کردم که از عمل اسلیو ناراضی هستین درست میگم؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
اتفاقا اول میخواستم بوتاکس معده انجام بدم که میگن دصد جوابدهیش کمه و بگیر نگیر داره

بوتاکس معده برای شما جواب نمیده

بوتاکس یه روش تحقیقاتی بوده که کلا رد شده 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
از کامنت شما اینجور برداشت کردم که از عمل اسلیو ناراضی هستین درست میگم؟

هر عملی به واسطه خوبیهایی که داره امکان داره یه سری عوارض هم داشته باشه چه روحی چه جسمی چه دائمی چه موقتی میخواستم به عنوان کسی که خودش این عمل رو انجام داده چشم بعضی از کسانی که هنوز این عمل رو انجام ندادن بازکنم تا بتونن با آگاهی کامل تصمیم بگیرن چون اسلیو عملیی نیست که مثل بایپس یا بوتاکس معده یا حلقه معده بازگشت داشته باشه 

هر عملی به واسطه خوبیهایی که داره امکان داره یه سری عوارض هم داشته باشه چه روحی چه جسمی چه دائمی چه ...

الان راضی هستین؟ 

من میخام ساسیج بایپس کنم اونم برگشت پذیر نیست

الان راضی هستین؟  من میخام ساسیج بایپس کنم اونم برگشت پذیر نیست

در مورد بایپس و انواعش اطلاعی ندارم چون من اسلیو کردم اما نوعی از بای پس هست که برگشت پذیر هست چون فقط مسیر گوارش رو دور میزنن و چیزی از بدن حذف و خارج نمیشه و در صورت عدم رضایت بیمار به هر دلیلی میتونن عمل رو برگردونن اما شنیدم افرادی که بای پس میکنن باید تا آخرعمرمکمل مصرف کنن و وزن بیشتری هم کم می‌کنن ولی ای کاش بازم بیشتر تحقیق کنین چون نوع عمل بستگی داره به قدووزن و نوع اینکه حجیم خواری یاریزه خوار و بیماریهای زمینه ای که دارید آدم همیشه یه راه برگشت برای خودش بزاره بهتره